'Efter att vi kolliderade' slutade spoilers

Vilken Film Ska Jag Se?
 

En uppföljare till Efter betyder nytt drama, ny romantik och nya kärleksintressen. I Efter att vi kolliderade , Hardin (Hero Fiennes Tiffin) och Tessa (Josephine Langford) är tillbaka - men inte tillbaka tillsammans. Filmen debuterade precis på Netflix, och fans vädjar redan om en tredje film. Med rätta - för vad hände i det slutet?Efter att vi kolliderade tycker att Tessa och Hardin är uppbrutna, men ändå ser varandra. Det är komplicerat. Men Tessa har precis börjat en praktikplats hos ett förlag och kan inte hantera distraktionerna. Hon börjar träffa en trevligare ny kille, Trevor (Cole Sprouse), hennes kollega på jobbet. Tyvärr fortsätter hennes irriterande ex Hardin att krypa in i sitt liv. Kan hon komma över honom, eller kommer kemin mellan dem aldrig att blekna?När filmen slutar kanske du undrar vad exakt, precis som hände. Vad händer i Tessas liv? Stämmer det med Anna Todds bokserie? Här är allt du behöver veta om Efter att vi kolliderade slutar - och naturligtvis spoilers framåt :

Bryts Tessa och Hardin in Efter att vi kolliderade ?

Ungefär. De är uppdelade i början av filmen, men kan inte sluta träffa varandra och koppla ihop. Oavsett om du anser att det är giftigt eller romantiskt, så börjar Tessa och Hardin så småningom träffa igen för att de är för förälskade av varandra. Men det är inte slutet.

Tessa är så upprörd över sitt förhållande med Hardin att hon slutar distraheras under körning, vilket resulterar i ett hemskt bilvrak. Även om hon hamnar säkert och oskadd, är det lite av en väckarklocka för den unga kvinnan: är Hardin giftigt? De avslutar inte exakt saker efter de sista scenerna av Efter att vi kolliderade - i själva verket får Hardin en ny tatuering för att hedra sitt engagemang för Tessa - men sakerna ligger kvar i luften.Gifter Tessa in Efter att vi kolliderade ?

Nej, Tessa gifter sig inte med Hardin eller Trevor i Efter att vi kolliderade . Det finns dock en förslagsscen där Hardin tittar på när han tänker på Tessa. Kimberley, Tessas chef och Christian Vance, VD för företaget hon arbetar på, förlovar sig.

survivor säsong 4 avsnitt 1

Vem hamnar Tessa i Efter att vi kolliderade ?

Detta är också oklart. Trevor arbetar med att be Tessa att vara hans flickvän i en scen efter krediter, men Hardin är fortfarande engagerad i henne. Men Trevor börjar bli mer involverad i hela prövningen och kräver att Hardin håller sig borta från Tessa eftersom han fortsätter att skada henne.Sedan finns det hela Seattle-affären: Tessa har just erbjudits en fullbetald resa till Seattle med ett nytt jobb, bostäder, alla fixningar. Bättre än - Trevor har också erbjudits samma befattning. Varför skulle hon inte ta det? Hon har fortfarande känslor för Hardin. Tydligen har hon precis träffat sin biologiska far också. I nästa film får vi nog se vilket beslut Tessa fattar.

När kommer den tredje filmen på Netflix? När kommer Efter att vi föll komma ut?

Goda nyheter: Efter att vi föll har precis filmat in, så förhoppningsvis kommer det snart. Om det följer samma släppschema som det senaste Efter flim, förvänta dig att se den på teatrar och på VOD nästa oktober, anländer till Netflix två månader efter i december. Kanske ännu tidigare, beroende på hur snart filmen är redo att gå!

Kolla på Efter att vi kolliderade på Netflix