'American Horror Stories' förnyad för säsong 2

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Som Amerikanska skräckhistorier har skjutit i höjden för att bli den mest framgångsrika lanseringen av någon FX på Hulu-serie hittills, enligt FX har Ryan Murphy-thrillerserien plockats upp för en andra säsong. Den veckovisa antologiserien kommer tillbaka för en andra del med en ny rad skräckberättelser efter det sista avsnittet debuterar nästa vecka.Liknar sin föregångare Amerikansk skräckhistoria , FX on Hulu-serien introducerar nya skräckhistorier i grupp – bara, istället för att utveckla spänningen under en säsong, presenterar den här nya utgåvan en ny handling med varje avsnitt. Säsong 1:s skådespelare har inkluderat Sierra McCormick, Paris Jackson, Selena Sloan, Matt Bomer, Aaron Tveit, Kaia Gerber och Billie Lourd.Murphy leder serien med den frekventa samarbetspartnern Brad Falchuk, som producerar tillsammans med Alexis Martin Woodall, John J. Gray och Manny Coto. Amerikanska skräckhistorier produceras av 20th Television.

Skaparna av Amerikansk skräckhistoria har introducerat nya snurr på serien sedan 2011, med avbetalningar inklusive läskiga asyler, häxcovens, hemsökta hus och mer. Tillsammans med Amerikansk skräckhistoria sagan är Murphy ansvarig för serien om sanna brott Amerikansk brottsberättelse , såväl som två nya serier tillkännages idag : Amerikansk sporthistoria och Amerikansk kärlekshistoria .

Amerikansk sporthistoria kommer att följa en framträdande händelse som involverar en specifik sportfigur och tittar på den genom linsen av dagens medielandskap. Å andra sidan, liknande antologi med manus Amerikansk kärlekshistoria kommer att skärpa in på ikoniska par när de fångar världens uppmärksamhet.De första sex avsnitten av Amerikanska skräckhistorier streamar för närvarande på Hulu, med det sjunde och sista avsnittet som kommer att debutera nästa torsdag, 19 augusti på streamern. Men oroa dig inte för att hitta nytt Amerikansk berättelse innehåll - American Horror Story: Double Feature premiär nästa vecka den 25 augusti kl 22.00. ET på FX. Om det fortfarande inte räcker borde fans av Murphys innehåll bli glada för Impeachment: American Crime Story , som kommer till FX den 7 september.

noel fielding brittisk bakning show

Ström Amerikanska skräckhistorier på Hulu