Ana Navarro varnar Sunny Hostin för att vara nedlåtande och kränkande på 'The View'

Vilken Film Ska Jag Se?
 
Drivs av Reelgood

Vyn har haft en händelserik vecka, och även om gästmedvärden Ana Navarro inte var där för att se allt, har hon några tankar. I dagens panel delade Navarro ut lite kritik till sin panelmedlem Sunny Hostin efter att en handfull argument om kritisk rasteori bröt ut under de senaste filmerna med den konservativa gästvärden Michele Tafoya. Hennes visdomsord? Svalka dig lite, Sunny!I dagens andra heta ämne pratade damerna om att vaccinet är tillgängligt för barn i åldrarna 5-11 och föräldrars rättigheter kring den nyheten. När skolor börjar vaccinera, oroar sig paneldeltagarna för huruvida republikanska föräldrar kommer att vaccinera sina barn eller inte - men Hostin hade något annat i tankarna.Republikanerna är väldigt duktiga, väldigt begåvade på att komma på kilfrågor som kan utnyttjas för att skapa upprördhet och skrämma folk och driva dem till valurnorna, började Navarro. Det är en mycket stark kraft. Oavsett om det är invandring eller om det är homosexuella rättigheter. Nu är det föräldrarätt.

hur många avsnitt finns i Yellowstone säsong 1

Efter att hon avslutat sin poäng hoppade Hostin in för att sjunka en snabb grävning på Tafoya innan hon ställde en fråga till Navarro.

Håller du med som republikan om att denna föräldrarättsfråga egentligen bara är rasistisk rädsla? sa Hostin. Det är nu staternas rättigheter. Det är som att den södra strategin avslutas med en båge riktigt snyggt.Navarro förstod att Hostin siktade på en större punkt än bara vaccinet och öppnade samtalet lite.

Jag tror inte att vaccinet är rasistisk rädsla, sa Navarro innan Hostin avbröt henne.Inte vaccingrejen, förtydligade Hostin. Detta föräldrarättsargument som vann Youngkin i Virginia.

Vid det här laget var Navarro trött på att cirkla runt punkten: Hostin försökte prata om kritisk rasteori igen, ett hett ämne som fick Tafoya att tända på i tisdagens och onsdagens (2 och 3 november) avsnitt.

Vad pratar du om CRT, eller hur? sa Navarro. De flesta människor förstår inte ens vad det är eller var det lärs ut eller inte lärs ut. Men det används för att skrämma människor, så problemet är inte verkligt, eftersom kritisk rasteori inte lärs ut i grundskolan. Men rädslan och upprördheten människor känner är verklig.

film om den stora vita hajen

Och rädslan bygger på vad? Hostin tryckte.

För vissa människor, rasism, sa Navarro. Men se, Sunny, jag tror att om du vill definiera alla som rasister, tycker folk att det är nedlåtande och stötande och det är kontraproduktivt.

Aj. Hostin undvek kritiken och fortsatte med sina argument om kritisk rasteori innan moderator Whoopi Goldberg avbröt dem båda för att lägga till sina egna tankar och skicka showen till reklam.

Vyn sänds vardagar på ABC kl 11/10c.

Var man kan titta Vyn

harry styles dating olivia wilde