Bob Iger skyller Marvels massa av Disney+-innehåll för de senaste biljettkassorna: utspätt fokus och uppmärksamhet

Vilken Film Ska Jag Se?
 
Drivs av Reelgood

Aesop sa en gång att det är möjligt att få för mycket av det goda. Disneys vd Bob Iger verkar dela den filosofiska känslan, särskilt när det kommer till Marvels överflöd av innehåll på Disney+.Iger pratade med David Faber från CNBC på dagens Sun Valley-konferens, där han diskuterade några besvikelser som hans företag har mött med de senaste biljettkassorna, som han och Disney skulle ha velat prestera bättre.Det är inte reflekterande som ett problem ur ett personalperspektiv, men jag tror att i vår iver att i grunden utöka vårt innehåll avsevärt för att tjäna mestadels våra streamingerbjudanden, slutade vi med att vi beskattade våra medarbetare långt utöver – i termer av deras tid och fokus – långt bortom var de hade varit, sa han till Faber.

hur gammal är rip on yellowstone

Iger fortsatte att markera Marvel som ett bra exempel på detta fenomen, eftersom studion inte hade varit i TV-branschen på någon betydande nivå innan dess Disney+-skivor kom på plattformen.

De ökade inte bara sin filmproduktion, utan det slutade med att de gjorde ett antal tv-serier, och ärligt talat, det spädde på fokus och uppmärksamhet, sa Iger rakt ut. Det är, tror jag, mer orsaken än något annat.En av Marvels senaste biopremiärer, Ant-Man and the Wasp: Quantumania , hade en budget på 200 miljoner dollar, men tjänade bara lite mer än 106 miljoner dollar på sin öppningshelg. Filmen har ännu inte nått 500 miljoner dollar över hela världen sedan den släpptes på bio den 17 februari.

när kommer säsong 4 av manifestet

Iger sa också att att skicka Pixar-släpp direkt till streaming har hållit publiken borta från biograferna, särskilt efter Elementär ’s ljumma biljettförsäljning.Det fanns tre Pixar-släpp i rad som gick direkt till streaming, delvis på grund av - mest på grund av COVID, sa Iger. Och jag tror att det kan ha skapat en förväntan hos publiken att de så småningom kommer att strömma och förmodligen snabbt, och det var inte brådskande. Och sedan tror jag att det fanns några, jag tror att du måste hålla med om att det fanns några kreativa missar också.

mitt land rätt eller fel persona

Efter Kvant Med sina nedslående kassaåterkomster sa Iger att Marvel måste flytta fokus till nyhet för att hålla publiken intresserad, per Mängd .

Uppföljare fungerade vanligtvis bra för oss, sa han vid Morgan Stanley Technology, Media and Telecom Conference i mars. Behöver du till exempel en trea och en fjärde? Eller är det dags att vända sig till andra karaktärer?

Iger tillade: Det finns inget som är avvikande i termer av Marvel-varumärket. Jag tror att vi bara måste titta på vilka karaktärer och berättelser vi utvinner, och om du tittar på Marvels bana under de kommande fem åren, kommer du att se mycket nytt. Vi kommer att vända tillbaka till Avengers-serien, men med en helt annan uppsättning Avengers.