'The Crown': Få en första titt på Elizabeth Debicki som prinsessan Diana och Dominic West som prins Charles

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Fans av Kronan , låt oss göra en introduktion: träffa din nya prinsessa Diana och prins Charles. För den kommande femte säsongen av den Emmy-vinnande Netflix Original kommer Elizabeth Debicki att spela som prinsessan Di, med Dominic West som hennes man, prins Charles, och den första officiella looken har tappats av paret i serien.Säsong 5 av den älskade historiska sagan började produceras i Storbritannien förra månaden. De nya avsnitten kommer att beskriva mer av kungaparets tumultartade äktenskap, med prinsessan genom början av 1990-talet när hennes man blir främmande.Debicki tar över efter Emma Corrin, hennes yngre motsvarighet som spelade Diana i säsong 4 när hon träffade och gifte sig med den unge prins Charles. Josh O'Connor dök tidigare upp i Wests roll och spelade prins Charles i sina tidiga dagar. I den föregående säsongen av serien kämpade Diana med en ätstörning och två affärer: Charles romans med Camilla Parker Bowles (Emerald Fennel), och hennes egen efteråt med James Hewitt (Daniel Donskoy).

Både Debicki och West har stora skor att fylla, eftersom deras yngre motsvarigheter knep Golden Globe-statyer och Emmy-nomineringar för sina framträdanden i det oregerliga äktenskapet. Även om vi inte har sett resultatet av Kronan Emmy-framgång 2021, både Corrin och O'Connor är föregångare i sina kategorier.

I säsong 5 av Kronan , kommer duon att få sällskap av Imelda Staunton som drottning Elizabeth II, Jonathan Pryce som prins Philip, Lesley Manville som prinsessan Margaret och Jonny Lee Miller som John Major. De kommande avsnitten kommer sannolikt att se familjen möta drottningens annus horribilis 1992, där tre av hennes fyra barn separerade från sina partner. Detta inkluderade också det chockerande avslöjandet av Charles och Camillas affär. För närvarande är det okänt om säsong 5 kommer att inkludera Dianas tragiska död 1997 i en dödlig bilolycka eller om det kommer att hållas tills den sjätte och sista serien av showen.Se de första bilderna nedan och håll utkik för mer information om den kommande femte säsongen av Kronan .

Foto: NetflixFoto: Netflix

Ström Kronan på Netflix

kännetecknande gay julfilm