Deling av Netflix-konton leder till en ökning av uppsägningar av Netflix-prenumerationer

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Med Netflix planen att börja slå ner på lösenordsdelning år 2023 försöker många frustrerade Netflix-användare ta reda på hur de kan säga upp sina prenumerationer.



Streamingjätten har inte haft det bästa året, men Reed Hastings och företaget försöker vända på saken. Först har Netflix meddelat sin plan att lansera en ny annonsstödd prenumerationsplan i november som kommer att kosta ,99 per månad ( billigare än deras nuvarande grundplan). Men det är knappast jämfört med den inflation som abonnenter har sett under det senaste decenniet. Under 2019, Statsman rapporterade om Netflix prishöjningar som visar att grundläggande planer ökar från ,99 till ,99 över fem år (för närvarande ,99), standardplaner som ökar från ,99 till ,99 under nio år (för närvarande ,49), och premiumplaner ökar från ,99 till ,99 över sju år (för närvarande ,99). Detta uppmanar oss att undra: Vad ger Netflix?



Rimligen har dessa förändringar gjort tittarna frustrerade och förvirrade, eftersom streamingplattformar ökade i popularitet som lågkostnadsalternativ till baskabel. Men, precis som Airbnb, har priserna höjts och dess ursprungliga konsumenter drivs ut. Nu, med populära program och nästa dag streaming-alternativ som är utspridda över olika streamers, finns det ingen brist på alternativ. Här är allt du behöver veta om hur Netflix kommer att hantera lösenordsdelning under de kommande månaderna och hur du avslutar din prenumeration.

Åtgärder för lösenordsdelning för att börja 2023

Enligt CBS News , planerar Netflix att börja implementera sin policy för lösenordsdelning i USA 2023, efter att ha lanserat den i Argentina, Dominikanska republiken, Honduras, El Salvador och Guatemala.

Streamern tillåter för närvarande Netflix-prenumeranter att vara värd för fem separata profiler på sitt konto och, beroende på planen, kan program streamas över 1-4 enheter samtidigt. Från och med början av 2023 kommer Netflix dock endast att tillåta ett 'hem' per konto, och alla underkonton kommer att bli föremål för en extra avgift.



Kostnaden har inte specificerats för amerikanska prenumeranter, men tidigare lanseringar ser ytterligare profiler på ,99 per månad. Denna förändring kommer direkt att påverka de som delar prenumerationer med familjemedlemmar som bor i olika hus och delstater, till exempel blandade familjer och studenter.

En tweet med över 88 000 likes lyder: 'Mitt Netflix-konto har haft samma fyra personer på sig i över 12 år. Jag betalade för att hela min familj skulle ha Netflix innan jag kunde rösta. Om de börjar ta betalt för det kommer jag att stänga av hela verksamheten.”



moon knight första titt

vilken kanal är ravens game på

Annan skrev , 'Så när min dotter, som tillbringar halva veckan hos sin mamma, loggar in på mitt Netflix-konto därifrån, kommer du att debitera mig en extra avgift? Förbannat dig, @netflix. Jag avbryter innan det händer.'

Det populära Twitter-kontot Uber Facts (som twittrar flera slumpmässiga fakta dagligen) kom till och med med i kommentaren. De skrev , 'Under 2017 twittrade Netflix 'Kärlek delar ett lösenord'', och möttes av ett gäng citat-tweets som påpekade hur modellen har förändrats.

Hur man avslutar Netflix-kontot

Även om Netflixs kommande förändring inte gör användarna nöjda, är streamerns gränssnitt fortfarande extremt användarvänligt. Att avsluta ditt Netflix-konto är superenkelt och tar mindre än fem minuter.

Logga först in på din Netflix konto på en dator, bärbar dator eller mobil enhet. Navigera sedan till din profil och klicka på rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet på skärmen och klicka på alternativet som säger Konto.

På kontofliken ser du din faktureringsinformation, planinformation, profiler och kontoinställningar. Härifrån kan du påbörja profilöverföringsprocessen, vilket gör att du kan överföra profiler till ett nytt Netflix-abonnemang (för att undvika ökade avgifter när lösenordsdelningsinitiativet börjar). För att göra detta, tryck på nedåtpilen till höger om de listade profilerna eller gå till botten av kontosidan där det står 'inställningar' och klicka på 'aktivera profilöverföringar.'

Kontosektionen låter dig också ta bort ditt konto. Överst på sidan, under avsnittet Medlemskap och fakturering, finns ett block som läser 'avbryt medlemskap.' När du klickar på blocket finns det ett alternativ att avsluta ditt konto eller byta till en billigare plan. Om du bestämmer dig för att avbryta, sparar Netflix dina profiler, favoriter, visningspreferenser och kontouppgifter i 10 månader, om du skulle ändra dig.