Till och med 'Rick and Morty's Writer Called Episod 4 Disgusting and Tasteless

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Om du gick därifrån Rick och Morty Senaste avsnittet är förvirrat och förvirrat, du är inte ensam. Under en intervju som bryter ner avsnittet, författaren Nick Rutherford, regissören Erica Hayes och Rick och Morty Dan Harmons medskapare beskrev utmaningarna med Rickdependence Spray. Och om den här intervjun är något att gå efter så var skrivprocessen lika hektisk och ofokuserad som det här avsnittet i sig.Rickdependence Spray känns som ett definitivt avsteg från Rick och Morty s typiska märke av chockerande insiktsfull komedi. Efter att ha arbetat frivilligt på sin mammas hästsjukhus använder Morty (Justin Roiland) rikligt med avelsfästet. Det där lilla tidsfördrivet förvandlas till en potentiell världsmördare när Rick (Roiland) av misstag försöker använda den spermien för att skapa ett vapen mot en ras av kannibalistiska hästmänniskor och förvandla Mortys spermier till jättemonster. Det som finns kvar är ett riktigt vansinnigt avsnitt som innehåller mördarspermier, kickboxningsdrottningar och Morty och Summers (Spencer Grammer) incestbebis.Avsnittet av säsong 5 har mötts av blandade recensioner. AV-klubben kallade halvtimmen för det dummaste avsnittet av Rick och Morty . Mängd stämplade det som en röra. Och tjänstemannen Rick och Morty subreddit tillbringade större delen av diskussionstråd efter avsnittet riva isär halvtimmen. Det behöver inte sägas att det inte går bra. Detta svar kan vara kopplat till avsnittets hektiska skrivprocess.Det enda jag var upphetsad över var, med den gigantiska spermien jag ville se som en gammaldags Jumanji sekvens där folk var tvungna att åka spermier, sa seriens medskapare Dan Harmon en intervju med Adult Swim . Man skulle kunna tro att jag skulle lära mig den här läxan under 20 år, men det är som att, ja, börja inte med 'Åh, vi vet en sak är säker.' De slåss mot jättespermier.’ Varför vet du det med säkerhet? Gissa nu vad du inte vet säkert? Varför gör de det och vad är viktigt med det?

Författaren Nick Ruthford kallade avsnittet knepigt. Dan ville inte hänga ett avsnitt på en lögn, sa Rutherford. Publiken vet något som Rick inte vet, och Morty vet det, och vi vet att Morty vet det, och vi vet att Morty inte berättade för Rick.Säsong 5, avsnitt 4 fick många omskrivningar. I den ena visste både Rick och Morty att spermierna hade kommit från Morty. I en annan var det bara Ricks hemlighet. Längs vägen blev hästfolk involverade, sa Harmon. Slumpmässiga vänstersvängar som underjordiska hästmänniskor är ibland det enda beviset på att du har roligt.

Även om det verkar som att han delvis skämtade, sammanfattade Rutherford avsnittet bäst. Jag tycker att det blev äckligt och smaklöst. Vi är med dig, broh.Var man kan streama Rick och Morty