Förhandsvisningen av 'House of the Dragon' avsnitt 8 retar en stor död och en sista rollbyte

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Drakens hus Avsnitt 7 'Driftmark' avslutades med en lockande tease av undergången som är på väg att komma. Rhaenyra Targaryen ( Emma D'Arcy ) stödjer sitt team, The Blacks, genom att gifta sig med Daemon Targaryen ( Matt Smith ) och odla en aura av fara runt sig själv genom att fejka mordet på Laenor (John Macmillan). Samtidigt har Alicent (Olivia Cooke) tyst omfamnat Larys Strong (Matthew Needham) som en allierad medan hennes son Aemond (Leo Ashton) har gjort anspråk på Vhagar, den farligaste draken i livet, för de gröna. Så vad kommer att hända härnäst? När kommer det eventuella kriget mellan Team Rhaenyra och Team Alicent att bryta ut? Vad gör HBO Drakens hus Förhandsvisning av avsnitt 8 retas?Thanksgiving Day parad på tv

De Drakens hus Förhandsvisningen av avsnitt 8 visar vårt nästa – och jag antar sista – stora tidshopp i serien. Dessa barn som gör problem är nu tonåringar som gör problem. Aemond har en ögonlapp och är nu längre än sin storebror, medan Rhaenyras barn fortfarande är 'släta'. Men den stora nyheten är att en successionskris äntligen har inträffat, men inte den vi har väntat på. Sjöormen (Steve Toussaint) är allvarligt skadad, vilket tvingar fram frågan om vem som ska ärva Driftwood-tronen. Utöver det har spänningarna med barnen blivit värre, medan Alicent och hennes team nu i princip regerar i King's Landing.Fortfarande förbryllande över Drakens hus Förhandsvisning av avsnitt 8? Här är din extremt detaljerade uppdelning...

Vad finns i Drakens hus Förhandsvisning av avsnitt 8?

Ett skepp seglar till King's Landing när Otto Hightower (Rhys Ifans) håller hovet och står framför järntronen och förklarar: 'Som hand talar jag med kungens röst om detta och alla andra frågor.' Vi ser sedan Rhaenyra skaver på detta med vad som verkar vara tonåringen Jace (Harry Collett) och tonåringen Baela (Bethany Antonia) bakom sig. När vi skär tillbaka till Otto sitter han nu på järntronen (eftersom Hands kan göra det).

En orolig Rhaenyra stirrar på Team Green – tonåringen Aegon (Tom Glynn-Carney), tonåringen Aemond (Ewan Mitchell), tonåringen Helaena (Phia Saban), Alicent och Otto – medan Rhaenys (Eve Best) säger i voiceover: 'I morgon , får Hightowers sitt första slag.' Vi ser Aegon leende och Alicent styra Small Council medan Rhaenyra säger till Daemon: 'De där huggormarna härskar i min fars namn.' Det finns ytterligare en snabb bild av Otto på järntronen innan vi hör Daemons svar: 'To King's Landing alltså.'Vi ser då någon närma sig en figur i sängen. En mästare tar ett medicinskt instrument. Rhaenys står framför en vägg av ljus. Daemon säger i voiceover, 'Sjöormen har tagit ett allvarligt sår i strid i Stepstones.' Vaemond Velaryon (Wil Johnson) ser konstigt glad ut över den här nyheten. Det går snabbt att slåss mot Aemond med Ser Criston Cole (Fabien Frankel) på träningsgården innan vi går tillbaka till Rhaenys på Driftwood-tronen. Vaemond frågar, 'Vem kommer att ta Drivvedstronen?'

En Viserys (Paddy Considine) utanför skärmen säger: 'Kronan kan inte förbli stark om Drakens hus förblir delat.' Det finns en exteriör bild av Red Keep, följt av portar som öppnas tonåringen Lucerys (Elliot Grihault) som ser orolig ut. Någon säger, 'Detta är en fråga om blod, inte ambition' medan Daemon väljer ett drakeägg, Otto reser sig från järntronen och Jacerys slår sina händer på ett middagsbord (med Aegon bredvid sig).Sedan närmar sig en huvklädd figur Mysaria (Sonoya Mizuno) i en trädgård. Rhaenyra säger, 'Detta är en fälla,' och vi går tillbaka till bilden av Lucerys som ser nervös ut, men nu säger Aemond - bladet i handen - 'Borsöner?' Det finns sedan en bild av Rhaenyras barn och Alicents barn som slåss vid middagsbordet. Otto säger: 'Krigshotet skymtar', och det sista skottet är av Vaemond som anländer någonstans med Velaryon-soldater.

Foto: HBO

Var ska jag pausa Drakens hus Förhandsvisning av avsnitt 8?

  • 0:10: 'I morgon får Hightowers sitt första slag': Oh vänta. Vi pausade det åt dig. Ja, det är en skärmdump av Alicent, Otto och hennes tre nu vuxna barn. Observera att Aegon har klippt sig, Aemond har nu en snygg ögonlapp och Helaena gör fortfarande sin egen grej.
  • 0:25: Ser Criston vs. Aemond: Det är värt att notera att sedan han gjorde anspråk på Vhagar är Aemond inte längre en blyg liten pojke, utan en djärv krigare. Ingenstans kan vi se att detta redan visar sig tydligare än i hur han slåss mot Ser Criston på gården. Ser Criston har slagit ut sin morgonstjärna så du vet att detta inte längre är en tråkig uppgift för honom.
  • 0:35: 'Detta är en fråga om blod, inte ambition.': Så Daemon samlar ett drakeägg...varför? Kan det vara? Kan det finnas en liddle widdle baby i Daemon och Rhaenyras framtid?

Vad är Drakens hus Utgivningsdatum för säsong 1 avsnitt 8?

Drakens hus Säsong 1 avsnitt 8 har premiär på HBO och HBO Max söndagen den 9 oktober klockan 21:00 ET.