Hur många prenumeranter har Netflix?

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Mer om:

När strömmande krig intensifieras rasar striden om prenumeranter. I går, under företagets resultatanrop för tredje kvartalet, avslöjade Walt Disney Company VD Bob Chapek att Disney + nu har över 60,5 miljoner globala abonnenter . Inte illa för en streamingtjänst som lanserades för bara åtta månader sedan i november 2019.Disney +: s abonnentsiffror är utan tvekan imponerande, särskilt när man tänker på att företaget ursprungligen planerade att nå 60-90 miljoner abonnentmärken fram till 2024, men det är omöjligt att verkligen utvärdera den nya streamingtjänsten utan att jämföra den med konkurrenterna. Hur många abonnenter har Netflix för detta ändamål? Hur sammanställs Disney + -siffrorna till det totala antalet Hulu-prenumeranter? Här är allt du behöver veta.som är värd för fara

Hur många prenumeranter har DISNEY PLUS?

Från och med Disneys intäktssamtal för FY2020 Q3 tisdagen den 4 augusti har Disney + 60,5 miljoner abonnenter runt om i världen. Enligt Deadline , Disney + globala abonnenter svävade runt 54,5 miljoner i början av maj, men steg till 57,5 ​​miljoner i slutet av juni (troligtvis på grund av premiären på Hamilton den 3 juli). Disneys vd Bob Chapek avslöjade att företaget just nådde 60 miljoner under de senaste dagarna, en siffra som lovar bra för streamerns chanser att nå sitt förväntade 60-90 miljoner mål 2024.HUR MÅNGA ANMÄLARE HAR HULU?

Disneys intjäningssamtal gav också intressant information om Hulu, som företaget förvärvade som en del av Disney-Fox-fusionen. Företagets execs avslöjade att Hulu nu har totalt 35,5 miljoner abonnenter på sitt SVOD- och live-TV-paket, en siffra som ökat med mer än 5 miljoner sedan februari.

När du utvärderar Hulus abonnentbas är det viktigt att komma ihåg att den Disney-ägda tjänsten endast fungerar i USA, till skillnad från Disney + och Netflix.HUR MÅNGA ANMÄLARE HAR NETFLIX: SIFFER 2020

Som ni kan föreställa er Netflix den bästa hunden när det gäller prenumeranter. Under intäktssamtalet för andra kvartalet 2020 i juli (Netflix och Disney har olika räkenskapsår) avslöjade företaget att det lade till 10,1 miljoner abonnenter mellan april och juni och uppgår till 190 miljoner över hela världen. Om denna tillväxt fortsätter är det troligt att streamingtjänsten kommer att nå 200 miljoner i slutet av året.