Hur man tittar på Eurovision 2021 i USA

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Mer om:

Nästan fyrtio länder samlas för första gången sedan 2019 för Eurovision, Europas berömda sångtävling. Efter att förra årets evenemang avbröts på grund av koronaviruspandemin fick vi stand-in med Rachel McAdams och Will Ferrells Eurovision Netflix-film.Men nu är den verkliga showen tillbaka och redo att visa några av de bästa musikaliska talanger som Europa har att erbjuda. Är du nyfiken på hur du kan se årets Eurovision? Undrar när Eurovision 2021 är, eller vem tävlar från vilka länder?Här är vad du behöver veta för att titta på Eurovision 2021 i Amerika.

VAR ÄR EUROVISION 2021?

Årets Eurovision-tävling kommer att hållas i Rotterdam i Nederländerna. Landet vann 2019 och skulle vara värd för sångtävlingen förra året, men det pressades till 2021 på grund av pandemin.

NÄR ÄR EUROVISION 2021?

Eurovision 2021 äger rum den här veckan, från i dag 18 maj till lördag 23 maj. I USA är schemat enligt följande:  • Semifinal 1: tisdag 18 maj, 3 / 2c
  • Semifinal 2: torsdag 20 maj, 3 / 2c
  • Grand-Final: lördag 22 maj, 3 / 2c

VEM KONKURRERAR I EUROVISION 2021?

Totalt kommer 39 länder att tävla i Eurovision i år. The Big Five och värdländerna inkluderar Storbritanniens James Newman som utför Embers, Spaniens Blas Cantó utför Voy a quedarme, Frankrikes Barbara Pravi utför Voilà, Tysklands Jendrik utför I Don't Feel Hate, Italiens Måneskin framför Zitti e buoni och Nederländerna 'Jeangu Macrooy utför Birth of a New Age. För en fullständig lista över konkurrenter, besök Eurovisions webbplats .

HUR TITTA PÅ EUROVISION 2021 I USA:

Goda nyheter, amerikanska Eurovision-fans! För första gången någonsin kommer Peacock att streama årets tävling, meddelade företaget i morse. Eurovision kommer att finnas tillgängligt att titta exklusivt på Peacock, med showen som sänds både live och on-demand, med start idag kl. Streameren har också låst in en affär för att streama nästa års Eurovision-tävling 2022. För att titta på, skapa bara ett gratis Peacock-konto på Peacock TV-webbplats om du inte redan har en aktiv prenumeration.Du kan också titta på Eurovision 2021 i USA genom att använda en VPN. Du har flera alternativ när det gäller vilken VPN du ska använda, så länge du har tillgång till BBC och BBC iPlayer (där Eurovision sänds i Storbritannien) eller SBS (där tävlingen kommer att strömma i Australien). Byt bara din plats med en VPN och börja titta live!