Finns 'The Card Counter' på HBO Max eller Netflix? När kommer Oscar Isaac-dramat att strömmas?

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Det är den tiden på året igen – tiden då alla hårt slående, superprestigefyllda filmer har premiär på filmfestivaler i hopp om att få en biljett till prissäsongen. Korträknaren —ett nytt kriminaldrama från regissören Paul Schrader som öppnar på bio i helgen — lovar att bli bra.Efter att ha haft premiär på filmfestivalen i Venedig för att få strålande recensioner från kritiker, har filmen för närvarande 97 procent på webbplatsen för att samla recensioner, Ruttna tomater . Filmen är skriven och regisserad av Schrader och spelar Oscar Isaac som en ex-militär förhörsledare vid namn William Tell, som vänder sig till ett liv av uträknad spelande. Men han kan inte tyckas springa undan sitt förflutnas fasor, oavsett hur mycket pengar han vinner.big sex och staden

Även med Tiffany Haddish, Tye Sheridan och Willem Dafoe, Korträknaren producerades av ingen mindre än den hyllade filmaren Martin Scorsese. Schrader är en frekvent samarbetspartner med Scorsese, inklusive co-writing Taxichaufför (1976), Rasande tjur (1980), Kristi sista frestelsen (1988), och Bringing Out the Dead (1999). Så du vet förmodligen vad du kan förvänta dig av Korträknaren , och du vet att det förmodligen kommer att bli väldigt bra.

Men du kanske frågar, var kan jag titta Korträknaren ? Tack vare pandemin finns fler filmer än någonsin tillgängliga på streaming, men tyvärr, Korträknaren är inte en av dem. Läs vidare för mer information om hur du tittar Korträknaren, och när man kan förvänta sig Korträknaren på streaming.

13 pågår 30 skådespelerska

VAR MAN TITTA KORTräknaren :

För nu är det enda stället att titta på Korträknaren är på en biograf när filmen har premiär fredagen den 10 september. Du kan hitta en visning på en teater nära dig här .KOMMER KORTräknaren VARA PÅ HBO MAX?

Nej. Korträknaren är en Focus Features-film, inte en Warner Bros.-film, och kommer därför inte att streamas på HBO Max när den har biopremiär. Medan HBO Max – som ägs av Warner Media – har varit strömningshem för storsäljande Warner Bros.-filmer som Självmordsgruppen , kommer det inte att vara strömningshemmet för Focus Feature-filmer som Korträknaren .

ÄR KORTräknaren PÅ NETFLIX?

Nej. Korträknaren spelar bara på bio och kommer troligen inte att finnas på Netflix inom kort. Men om du är sugen på ett Scorsese-kriminaldrama kan du titta Shutter Island på Netflix .NÄR KOMMER KORTräknaren VARA STREAMING?

Det finns ännu inget digitalt releasedatum för Korträknaren , och det är svårt att säga exakt när Korträknaren kommer att finnas på VOD. Focus Features är ett dotterbolag till Universal Pictures, och tidigare hade Universal-filmer släppts digitalt efter 17 dagar på bio på grund av covid-19-pandemin. Men på senare tid har studion hållit sina filmer på bio i mer än 17 dagar.

releasedatum för demon slayer 2

Den senaste filmen Focus Features, Stilla vatten , släpptes på premiumvideo-on-demand lite över tre veckor efter att filmen hade premiär på bio. Om Korträknaren följer en liknande releasestrategi kan du kanske hyra Korträknaren för ,99 någon gång i början av oktober.

Men allt detta är spekulationer. Studios har väldigt inkonsekventa digitala releasescheman just nu, så om du vill se Korträknaren genast, det bästa alternativet är att bära en mask och gå på bio.

Var man kan titta Korträknaren