Finns 'The Incredibles' på Netflix? |

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Efter 14 år och flera imperier av superhjältefilmer är Disneys favorit superdrivna familj äntligen tillbaka. Idag är premiären på Disney och Pixar The Incredibles 2 . Men om du letar efter ett sätt att titta på originalet på nytt Superhjältarna innan du dyker in i uppföljaren har vi täckt dig.Med röstspelande talanger från Craig T. Nelson och Holly Hunter, den första Otroliga filmen följde Parr-familjen, en superhjältefamilj som tvingades låtsas vara normal. Men en olycklig superskurk och hans illvilliga plan sätter deras familjs tvingade normala liv i fara. De måste antingen ge upp eller ge upp, och varken Mr. Incredible eller Elastigirl har någonsin varit bra på att ge upp. Oavsett om du inte kan nå fram till teatrarna för uppföljaren eller om du känner behov av att titta på det härliga originalet, så här kan du strömma en av Pixars mest moraliskt intressanta filmer.Är Superhjältarna på Netflix?

För tillfället, nej. På grund av Disneys förvirrande licensrättigheter och det faktum att Disney inte förvärvade Pixar förrän två år efter Superhjältarna premiär, är den ursprungliga filmen inte en del av Netflix Disney-avtal. Du måste få din dumma superhjälte fixad någon annanstans, men oroa dig inte. Superhjältarna är tillgänglig för strömning.

Hur kan jag strömma Superhjältarna ?

För närvarande är det enda sättet att se detta Disney och Pixar-samarbete att kasta ner lite pengar. Parrfamiljens saga är tillgänglig för digital uthyrning eller köp på iTunes , Amazon Video , Vudu , Google Play , Youtube , Microsoft Store , DirecTV och FandangoNU . Standardversionen av filmen kan hyras för $ 2,99.

Vilka Pixar-filmer finns på Netflix?

Tyvärr ger din Netflix-prenumeration dig inte tillgång till många Pixar-filmer. Det finns för närvarande bara tre Pixar-filmer på streamingtjänsten och de är alla nya - Finding Dory, Cars 3 och Kokos .

Kläm nu i lite spandex och öva dina one liners. Du har något härligt att titta på.

Var man kan strömma Superhjältarna