Jennifer Lawrence kommer inte längre att spela Elizabeth Holmes i Adam McKays 'Bad Blood' eftersom Amanda Seyfried var 'Terrific'

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Jennifer Lawrence har backat från att spela Elizabeth Holmes in Adam McKay kommande Dåligt blod , efter framgången med Amanda Seyfried s prestation i Avhoppet .Nyheten avslöjades av Kyle Buchanan, som profilerade Lawrence för The New York Times. Han skrev på Twitter, 'Jennifer Lawrence kommer inte längre att spela som Elizabeth Holmes i Adam McKays Dåligt blod , hon berättade för mig. Hon kom till den slutsatsen efter att ha sett Amanda Seyfried spela Holmes in Avhoppet : ’Jag tyckte hon var fantastisk. Jag tänkte 'Ja, vi behöver inte göra om det där.' Hon gjorde det.'McKays film var först tillkännagavs 2016, men Hulu slog honom till rejäl slag och släppte sin Holmes-centrerade dramaserie i mars 2022, som har nominerats till fyra Primetime Emmy Awards (vinner en för Outstanding Lead Actress in a Limited eller Anthology Series or Movie för Seyfried).Dåligt blod kommer att baseras på facklitteraturen med samma namn av journalisten John Carreyrou (porträtterad av Ebon Moss-Bachrach i Hulu-serien) och anpassad av Game of Thrones författaren och co-executive producenten Vanessa Taylor, som också anpassade manusen till Netflix Hillbilly Elegy och Skolan för gott och ont .Lawrence kopplades senast till projektet i januari 2022 när McKay berättade Insider att hon aktivt arbetade med sin Holmes accent. På frågan om hon har 'spikat rösten', sa han: 'Du vet, jag har inte fått henne att göra det åt mig än. Hon sa att hon har jobbat på det. Hon är på väg att skaffa barn så jag tänker inte störa henne just nu men hon är född för att spela den rollen. Med rösten sa hon att hon känner det. Hon är upprymd.'

Huruvida detta är en handling av självmedvetenhet, erkännande av publikens sanna brottströtthet (kom igen, två Candy Montgomery-dokudramor på ett år???), eller äkta beundran för en annan skådespelare är fortfarande aktuellt, men det verkar som om ett gediget karriärval för Lawrence eftersom hon nyligen återvände till skådespeleriet efter ett kort uppehåll orsakat av dåligt kritiskt mottagande.

Sedan hon återvände har hon spelat i Netflix Titta inte upp (även av McKay) och kommer att leda Apple TV+ Gångbro , som släpps 4 november på streamern . Med tanke på Holmes egendomliga personlighetsdrag, Dåligt blod kan ha betytt ett skifte tillbaka till Lawrences varumärke från 2010-talet, vilket skulle ha verkat överflödigt efter hennes omprofilering och kommentarer om att ta tillbaka hennes karriär efter att den 'kapades'.

Tack och lov behöver Lawrence Stans inte sörja alltför hårt, eftersom McKays film inte var det enda kommande projektet på hennes radar. Skådespelaren spelar för närvarande 2023 års komedi för att bli äldre Inga hårda känslor , där hon spelar tillsammans med Andrew Barth Feldman som en kvinna som svarar på en Craigslist-annons från en mamma som letar efter någon att dejta hennes college-bundna son.