'Poldark' säsong 4 avsnitt 1 Sammanfattning

Vilken Film Ska Jag Se?
 
Senare har Hugh och Demelza en en-mot-en om hur de oroar varandra. Han släpper ytterligare ett par poesierader på rumpan och hon frågar honom vad de menar. Han säger att om han inte kan knulla henne i ogräset igen kommer han att dö. Dude, du kommer inte att dö. Ditt liv kommer bara att suga, som din poesi.Vid hängningen gör Jago en passionerad uppmaning att rädda Carne-bröderna eftersom de inte dödade Samuel Philips, majshandlare. (Jag skrev hans namn och yrke för att det var så han var känd i livet och det är så han kommer att komma ihåg i döden.) Morwenna, som har lidit vid Oswalds sida i det här avsnittet, dyker upp som Jungfru Maria. Hon ser smärtsamt på när tråden omsluter Drakes nacke. Sir Francis är rörd av orättvisan i allt ... men han gör ingenting.Plötsligt skriker Ross för att de ska sluta. Han håller sedan ett passionerat tal om rättvisans och barmhärtighetens natur. Grabbar, han springer.Ross tal talar publiken mot förfarandet. När han känner en lukt av revolutionen i luften, viskar Sir Francis i någon grabbs öra och ett tillfälle för Sam och Drake är tillåtet. Jago Martin hänger dock. Zacky är upprörd. Och jag kände ingenting.

Jag blev dock rörd för att se återkomsten av min gamla vän Pug. Han dök upp för att få husdjuret från Dwight och skälla på Enyses medan de firade sina nya babynyheter med en kyss.Hemma i Truro ger Ross Demelza nyheten att hennes bröder nästan dog medan hon flörtade med en dålig poet. Efter denna känslomässiga återförening slappnar Ross och Demelza av vid elden och har en riktigt vuxen konversation om sina känslor. Slutligen säger Ross det jag har väntat på att han skulle säga i fyra säsonger. Han älskar Demelza !!! Hon är oumbärlig! Hon är hans bättre hälft !! Han vet att han tar henne för givet och han vill inte göra det längre !!! Huzzah för personlig tillväxt!

Jag är försiktigt optimistisk om Ross möjligheter till fortsatt självförbättring den här säsongen. Men som alltid finns det stormmoln i horisonten. Åh, och Valentine är helt Ross barn.Var man kan strömma Poldark