Riverdale säsong 4 Trailer: Se här:

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Efter att ha hanterat mordet på Jason Blossom (Trevor Stines), en seriemördare som heter The Black Hood, och ett stickmonster som heter The Gargoyle King, barnen till Riverdale måste nu möta den mest skrämmande vridningen av alla: Senior Year. Och med Riverdale Säsong 4-trailern debuterar, vi har äntligen vår första titt på vad vi kan förvänta oss av den här säkerligen tumultiga tiden.hur man tittar på Yellowstone gratis

Faktiskt? Det är inte riktigt sant. Tack vare en flash-framåt i Riverdale Säsong 3-finalen fick vi en glimt av vad vi kan förvänta oss under Spring Break of Senior Year, som borde träffa ungefär halvvägs genom kommande säsong. I scenen står Betty Cooper (Lili Reinhart), Veronica Lodge (Camila Mendes) och Archie Andrews (KJ Apa) runt ett bål i sina underkläder, täckta av blod. Jughead Jones (Cole Sprouse) är ingenstans att se, eftersom Betty uppmanar trion att aldrig prata om vad som hände, och dela vägar när året är slut. Hon ber också Archie att bränna Jugheads ikoniska mössa.Så vänta en sekund, blir Jughead Jones dödad i säsong 4 ??? Jo, naturligtvis inte. Eller åtminstone finns det ett antal olika möjligheter som fans flätade om var Jughead befinner sig under den framåtriktade scenen som inte involverar hans ruttnande lik. Han kan avyttra en verklig kropp, eller gömma sig, eller bara inte runt, av någon anledning. Heck, kanske han njuter av en hamburgare och skakar på Pop! Oavsett kommer vi att ta reda på mycket mer om det mysteriet när säsongen raketerar framåt.Men det stora evenemanget som startar säsongen är mycket allvarligare, eftersom det första avsnittet kommer att handla om det verkliga livet för tidigt bortgång av seriestjärnan Luke Perry. Perry dök upp på showen som Fred Andrews, Archies far, och gick plötsligt av en stroke tidigare i år. Säsongen slutade utan att nämna vad som hände med Perry - Molly Ringwald, som återkommer som Archies mamma Molly, gick in i skörden som skådespelaren lämnade - men säsong 4-premiären kommer att ta itu med det.

Avsnittet In Memoriam, skrivet av showrunner Roberto Aguirre-Sacasa, kommer att hitta Archie och gänget som kämpar med Fred Andrews plötsliga död. Med i rollistan för avsnittet är Perrys tidigare Beverly Hills, 90210 co-star Shannen Doherty, som kommer att ta en avgörande, superemotionell roll.Det är en chockerande allvarlig berättelse för en show som mestadels är känd för vansinniga plotlines, men hela rollerna och besättningen tar det helt klart på allvar. I själva verket så allvarligt att avsnittet kommer att undvika det vanliga tidigare på sammanfattningen för att ge mer tid för själva timmen, eftersom hela staden tappar bort från sitt moraliska centrum.

Efter detta fristående avsnitt, som äger rum under sommaren, Riverdale kommer att plocka upp säsongen på allvar nästa vecka med vanliga mord-, sex- och gymnasieskinnor som vi har förväntat oss från TV: s galnaste show, vilket är vad säsong 4-trailern fokuserar på, som första debuterade på E! Uppkopplad . Seniormoment? Ta med dem.Riverdale återvänder till The CW den 9 oktober kl. 8 / 7c.

Var man kan strömma Riverdale