Filmplatsen för 'The Sinner' säsong 4 var inte Hanover Island

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Efter en lång, pandemi-inducerad uppehåll, Syndaren är äntligen tillbaka för säsong 4. Den här gången beger sig den nu pensionerade detektiven Harry Ambrose ( Bill Pullman ) till Hanover Island, Maine, för att återhämta sig från traumat från ett tidigare fall. Men när en oväntad tragedi inträffar som involverar dottern till en framstående lokal familj, dras Harry in i en utredning som avslöjar att denna sömniga turiststad inte är exakt vad den verkar.Syndaren har en ny plats den här säsongen, men spelades den faktiskt in i Maine? Här är vad du ska veta om USA Network-showens inspelningsplatser.VAR VAR SYNDAREN FILMAT?

Syndaren Säsong 4 spelades inte in i Maine. Egentligen spelades den inte ens in i USA – medan tidigare säsonger spelades in i New York och South Carolina, är säsong 4 den första som filmades i Kanadas Nova Scotia-provinsen.

Olika städer stod för Hannover, men den huvudsakliga inspelningsplatsen var Lunenburgs län , ett fiskeområde som ligger på Nova Scotias södra kust. Specifikt, Syndaren filmad i Lunenburgs Downtown Core (en nationell historisk plats i Kanada), samt Hubbards Beach.

Andra Lunenburg-städer stod också in för Hanover på olika punkter, inklusive Chester, Mahone Bay och Riverport. Lunenburg har också nyligen fungerat som inspelningsplats för shower som Locke & Key och Hamn .Så där har du det! Syndaren Säsong 4 gjordes med lite hjälp från våra norra grannar.

Syndaren Säsong 4 sänds på onsdagar kl. 22.00. ET/PT på USA Network.Var man kan titta Syndaren