'SNL' Sammanfattning: KId Cudi som bär en klänning, 'Weird Little Flute,' Tremfalta och Host Carey Mulligan

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Värden är ett proffs, men den roligaste delen av veckans avsnitt var Weekend Update? Ja. Jag vet!Vad är det med SNL Cold Open för 4/10/21?

Är allt svart eller vitt? Det är den underliggande spänningen som ligger till grund för en solid plats / premiss för att ta itu med veckans nyheter, eftersom KDBD-TV: s Eye On Minnesota rundbord innehåller två svarta ankare (Ego Nwodim och Kenan Thompson) och två vita ankare (Kate McKinnon och Alex Moffat) som pratar om den pågående rättegången mot fd polis Derek Chauvin för hans inblandning i George Floyds död i maj förra året. Uppsättningen skiljer ankar på vardera sidan av skrivbordet efter ras, men de verkar alla som om de är på samma sida i den här frågan. Rätt? Men en uppsättning ankare är nödvändigtvis mer optimistisk om juryn, medan en annan uppsättning ankare tror att royalty som dog på fredag ​​var DMX, medan den enda prins de känner dog i Minnesota för fem år sedan. Kanske kan de alla komma överens om ett yttrande om kongressledamoten Matt Gaetz? Be bara inte Calvin vädermannen (Chris Redd) att lägga till sina två cent. Inte för länge för en kall öppen. Inte för allvarligt. Precis rätt.Hur gjorde SNL Gästvärd Carey Mulligan Gör?

I ett ord? Utestående.

Flera annonser som sänds hela natten påminde oss om att du fortfarande kan se Lovande ung kvinna i biografer eller hyra hemma, så Carey Mulligan behöver inte påminna oss eller Oscar-väljare om hennes referenser. Hennes man ville å andra sidan påminna oss om att han är i publiken och tillgänglig att fylla i som musikalisk gäst. Även om Mulligans man, Marcus Mumford, glömde att bjuda in Sons till 30 Rock.Mulligan dominerade natten och tillfogade skickliga detaljer ibland så subtilt, men gynnade alltid skissen.

Ta spelprogrammet Vad är fel med den här bilden. Alla tre tävlande är fruktansvärda, men medan Aidy Bryants Rebecca är bedrövligt missvisad, och Redds William bara den svagaste av lökar, lyckas Mulligans Sandra alltid att se något korrekt och vildt om varje ritning, även om hon också har fel. Hon förtjänade syltet. Hur vågar du, Kenan.Det följs omedelbart av en falsk annons som de som vi alla ser på TV om irritabelt tarmsyndrom. I den här för Tremfalta får vi dock inte ett lyckligt slut, eftersom vi ser hur den ursprungliga sorgliga situationen blev tråkigare för mamma Mulligan vid sin sons skolkonsert. Hon lyckas på något sätt undvika ultimata förlägenhet, dock, snubbla på Lauren Holt, som gav henne IBS-piller, Om du säger något, kommer jag att förstöra ditt liv.

kännetecknande gay julfilm

Hon behövde inte göra mycket i Study Buddy, men den stora glädjen att se McKinnon och Bryant göra det tillsammans, som nördiga lockiga tonårspojkar som bär glasögon, till och med, gör att det på något sätt fungerar som en konstig, liten älskvärd scen .

Efter Weekenduppdateringen spelade Mulligan som en bratty vit vit tjej ny i Starcharter Andromeda, ett rymdskepp och spin-off i Paramount + Star Trek universum. Alla andra på bron fokuserar på hotet att sugas in i ett svart hål, medan Mulligans McKenna känner sig hånad för sitt förslag att de helt enkelt kopplar ur och sätter i rymdskeppet igen? Sluta tända mig! Ve de andra nya högskolestudenterna som, lika utrustade för vuxenlivet eller universum utanför dem, håller fast vid henne.

Hon är till och med bra i The War in Words-skiss, som i huvudsak upprepar alla slag av förutsättningen som Mikey Dags soldat sprang igenom under tidigare säsonger med andra brittiska värdar Claire Foy och Phoebe Waller-Bridge.

Hur relevant var den musikaliska gästen Cudi?

Förra veckans musikaliska gäst var St. Vincent, och denna vecka utbröt en vulkan på ön St. Vincent. Vad har detta med Kid Cudi att göra? Jag är inte redo att förutsäga några explosioner.

Om du inte räknar TikTok? Cudi gjorde rubriker förra månaden med sin förvirring och förvirring över en vers som han ursprungligen släppte tillbaka 2008 och blev en Day ‘N’ Nite-meme. Kanske kommer barnen att ha så mycket kul med musikvideon som Cudi gjorde med Chris Redd, Pete Davidson (och en komo av Timothée Chalamet!), Och slänga sjuka slag om deras Weird Little Flute. Mulligan framträder också här.

Båda hans liveframträdanden plockade ut låtar från hans album från december 2020 Man on the Moon III: The Chosen. Först upp, Tequila Shots.

Sprit före öl, aldrig rädd? Så varför så sorgliga människor, Cudi? Om något, hans kläder och ensembler för de två låtarna på SNL visade sin djupa uppskattning och hyllning till både Chris Farley och Kurt Cobain. Tråkiga människor.

Vilken skiss kommer vi att dela: Lesbisk period Drama

Vad är problemet? Hon är en bummel.

Klargörande: Observera. Detta är inte en skiss om menstruerande lesbiska. Tja, inte exakt ...

Du får en om året. Göra det mesta av det. Den här trailern parodierar Stående av en dam i brand , Ammonit och andra filmer vid havet med två raka skådespelerskor som vågar inte bära smink med liten dialog, en riktig lesbisk som den stenkalla exen (McKinnon) och naturligtvis finns det en teckenscen. Och naturligtvis, naturligtvis, sex så grafiskt att det påminner dig om att en man regisserade den här filmen.

Vem slutade med helguppdatering?

Till och med en podcast med två av de mest kända männen på planeten, Barack Obama och Bruce Springsteen, kan i slutändan vara lika tråkig som alla två män som pratar om en podcast. Även om efterlikningarna från Redd och Beck Bennett är ganska, ganska bra.

Den nya rollmedlemmen Punkie Johnson gör sin första Update-karaktär! Hon porträtterade Pineapple, en av stripparna i den pensionerade NBA-stjärnan Paul Pierces Instagram Live-video den här veckan som kostade Pierce hans on-air jobbprat på ESPN. Hon påminde oss alla om hur tufft (väldigt roligt, men tufft) det kunde ha varit att försöka strippa för kunder på Zoom under pandemin, nästan tog Michael Ches erbjudande att använda Update-skrivbordet lite för bokstavligt och gav tre ytterligare bra skäl varför Pierce inte skulle ha fått sparken. Tja, kanske bara två skäl.

Sist, men absolut inte minst, stal Bowen Yang nästan hela avsnittet med sitt enda utseende i avsnittet och på något sätt skildrade isberget som sjönk Titanic. Det här är alltid en konstig tid på året för mig, avslöjade han. Han ville inte prata om den händelsen, men om du provocerar honom till den, kommer han högt försvara sin roll i Titanic-sjunken. Men det var inte det som handlades med hans publicist, Colin Jost, och du visste det. Jag är här för att marknadsföra mitt album. Vänta, va? Ja, det är en hyper-pop EDM ny disco Fantasia. Som en godbit sjöng han också sin första singel, Loverboy.

Efter uppdatering, ett tyst hyllningskort för den ursprungliga SNL-författaren Anne Beatts, som dog förra veckan vid 74 års ålder.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Saturday Night Live (@nbcsnl)

Vilken skiss fyllde 10-till-1-spelautomaten?

12:56 EDT vill tonårsstudenterna i skolans cafeteria som bär matchande slipsfärgade Beat Buddies-skjortor öva på sina nya rappar, bara två medelålders kvinnor avbryter dem och löjligt försöker passa in innan de erkänner att de är försäljning reps för L'eggs strumpbyxor, och vi kommer att höra och se deras tonhöjd. En del av mig undrar hur mycket pengar L'eggs betalade NBC för att smyga in det här uppenbara produktinnehållet med märkesinnehåll i avsnittet, men jag menar verkligen, för Gen Z måste själva tanken på strumpbyxor verka galen, ännu galnare att de packade det i äggformade behållare. Så ja, OK. Bra. Men det gör mig bara mer misstänksam mot skissens ursprung ju mer jag tänker på den.

Innan farväl, SNL erbjöd ett andra tyst hyllningskort, det här för DMX, som dog fredag ​​vid 50-talet, och som uppträdde som musikgäst i 2000-avsnitt med sina hits Party Up och What's My Name? DMX!

Vem var avsnittets MVP?

Mulligan lyfte uppenbarligen detta avsnitt till stora höjder som en dominerande värd. Bland rollmedlemmarna, Kenan Thompson förankrade verkligen den första halvtimmen. Bowen Yang hade det stjärnskådande ögonblicket. Men limet som hindrade hela showen från att falla sönder var dock definitivt Aidy Bryant . Från hennes vilseledande spelutställningsdeltagare, till hennes skoladministratör i den falska annonsen, till den kloka nördiga wingboyen, till försäljningsrepresentanten för att avsluta avsnittet, hade Bryant mer att göra och mer tunga lyft att göra än kanske någon annan . Fastän Chris Redd utnyttjade sina reservplatser också.

Och nu är vi iväg för vårsemester! Minst SNL är. Vi ses hit på måndag.

Sean L. McCarthy arbetar med komedyslag för sin egen digitala tidning, Comics komiska ; innan det, för faktiska tidningar. Baserat i NYC men kommer att resa var som helst för scoop: Glass eller nyheter. Han tweets också @thecomicscomic och podcasts halvtimmes avsnitt med komiker som avslöjar ursprungshistorier: Comics komiska presenterar sista saker först .

Kolla på SNL Säsong 46, avsnitt 17 på YouTube