'Star Trek: Discovery' Säsong 4 handlar om pandemin, men är inte en downer

Vilken Film Ska Jag Se?
 
Drivs av Reelgood

Star Trek , sedan starten, har handlat om att spegla vad som händer utanför vårt fönster ur perspektivet av en rullande, sci-fi-äventyrsshow. Så naturligt, Star Trek: Discovery Säsong 4, den första säsongen av serien som filmades under covid-protokollen, kommer att ta itu med pandemin genom linsen av en massiv anomali som på mystiskt sätt förstör enorma delar av galaxen. Men oroa dig inte: det kommer fortfarande att bli kul.ufc 262 live stream gratis online

Vi var i lockdown när vi började skriva den här säsongen, Upptäckt showrunner Michelle Paradise berättade för RF CB under en pressdag nyligen för serien. Vi var i lockdown när vi började filma säsongen. Men pandemin, den var och är en så stor del av oss alla som ett globalt samhälle ... Vi kunde inte låta bli att utforska några av sakerna i vårt berättande för säsong 4, det var en så stor sak.I den nya säsongen börjar Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) precis få sina sjöben (utrymme?) som kapten på USS Discovery när anomalien börjar riva igenom alfakvadranten. Ungefär som med COVID, verkar denna ostoppbara kraft till en början inte ha några lösningar, och federationens chockade officerare är inte säkra på hur de ska hantera det överhängande hotet. Men för dem som kanske är tveksamma till att se ännu en pandemiinspirerad tv-säsong, klargjorde Paradise att det är, inte en till en, och att ingen blir sjuk.Hon fortsatte att, i termer av vad det betyder för oss som människor, vad det betyder tematiskt, för saker vi upplevde, osäkerhet, de spelar definitivt ut den här säsongen, och vi tittar på dessa saker i termer av vad våra karaktärer upplever , hur det påverkar deras relationer och allt sånt. Tillsammans med action, äventyr och kul. Den andan också. Det är inte en downer.

Som allt sagt, det finns en karaktär som detta tema utspelar sig med på ett stort sätt, och det är skeppets läkare, Hugh Culber (Wilson Cruz). Förra säsongen, samtidigt som han brottades med sina egna identitetsfrågor, gick Culber också upp till att bli de facto fartygets rådgivare. Och på ett mycket verkligt sätt kommer Culber att hantera den ångest ett hot som detta kan orsaka; inte bara för medlemmarna i besättningen, utan också för honom själv.För mig var det verkligen en tid att reflektera över alla våra socialarbetare som har sysslat med exakt samma fråga under det senaste året; ta hand om oss, samtidigt som de tar hand om sina egna familjer, och sin egen oro för det okända med denna pandemi, noterade Cruz. Så jag tänkte verkligen på dem, jag höll dem i mitt hjärta hela säsongen. Eftersom de verkligen informerade mig om vad den här upplevelsen verkligen är för Dr. Culber. Hela den här säsongen är pandemi.

Cruz lade till, jag ägnar hela den här säsongen åt våra viktiga arbetare.Star Trek: Discovery har premiär torsdagen den 18 november på Paramount+.

när kommer jojo del 4 på netflix

Var man kan titta Star Trek: Discovery