Streama det eller hoppa över det: 'Love in the Great Smoky Mountains: A National Park Romance' på Hallmark Unearths Chemistry Between Arielle Kebbel och Zach Roerig

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Hallmark fortsätter sin National Park Romantik serie med en resa till Great Smoky Mountains. Blanda en kärlekshistoria med en historielektion, Love in the Great Smoky Mountains: A National Park Romance vill ge dig mer än bara känslorna. Det här är en film med ett budskap – men hur blandas det budskapet med Hallmarks vanligtvis luftiga ton? Är Hallmarks rundtur i Smokies värd att ta eller bör du planera en annan resa för höstlovet?KÄRLEK I DE STORA RÖKLIGA BERGEN: EN NATIONALPARK ROMANTIK : STREAMA DET ELLER HOPPA DET?

Kontentan: Arielle Kebbel ( 9-1-1 ) spelar Haley, en arkeolog med en ny doktorsexamen, en önskan att bli publicerad och en ansökan om bidrag vid en stor utgrävning västerut. Hennes första steg för att uppnå båda dessa mål: gå med i en utgrävning i Great Smoky Mountains och leta efter artefakter från Cherokee-folket (artefakter som filmen uttryckligen påpekar ägs av Cherokee-folket och kommer att ges till dem vid upptäckt) . När Haley anländer till utgrävningen gör dock en fruktansvärd upptäckt: hennes ex-pojkvän Rob ( Vampyr dagböckerna ’ Zach Roerig) är också en del av utgrävningen.Haley och Rob lägger undan sin besvärliga historia och fokuserar på uppgiften: det finns potentiellt ett historiskt fynd kopplat till en gammal Cherokee-legend gömd i de närliggande bergen. Det kommer att krävas lite granskning och mycket grävande för att lösa pusslet som ristats in i berget, men Haley och Rob klarar det. Frågan är, kommer de också att avslöja några känslor som de begravde för flera år sedan?Vilka filmer kommer det att påminna dig om?: Ta lite av arkeologin Jurassic park (Alan Grant och Ellie Sattler är tydlig stil inspo här), akademikerna av Indiana Jones (Haley säger till och med fladdermöss, jag hatar fladdermöss) och Hallmarks goda avsikter Romanser i nationalparken och du har Kärlek i Great Smoky Mountains .

sammanfattning av berättelsen om häxan
Kärlek i Great Smoky Mountains - Troy och Skye

Foto: HallmarkPrestanda värt att se: Jag blev förvånad över att inte bara se en B-plot i en Hallmark-film utan en B-plot som i sig handlade om ett blomstrande förhållande. Troy (Kai Braden) och Sky (Danielle Vega) kunde ha varit huvudrollerna i sin egen film. Vi hoppas att Hallmark fortsätter att arbeta med dem, särskilt under semesterperioden.

Minnesvärd dialog: Tjej, du drivs att hitta den där kristallen!Vårt synsätt: På tal om prestanda värd att se, Arielle Kebbel får verkligen den här filmen att sticka ut. Hon passar perfekt för rollen som en driven, oberoende arkeolog som inte är rädd för att smutsa ner händerna. När hon är på utgrävningen med linne och nyanser utstrålar hon en sorts Charlize Theron som Tomb Raider-coolhet som du vet, du inte riktigt förväntar dig att få på Hallmark. Det finns också en inlevd kemi med Roerig, även om filmen snabbt städar upp deras förhållande och tar bort all fiendskap utan att få ut mycket av det. Jag kunde ha klarat mig med en lite mer kvickrepartee eftersom dessa två gradvis vant sig vid varandra igen. Istället gör Haley och Rob upp så snabbt att jag faktiskt väntade på en drömsekvensavslöjande.

titta på fotboll liveströmmar gratis

Den mest anmärkningsvärda delen av Kärlek i Great Smoky Mountains , men måste vara hur fronten och mitten av indiansk historia är i filmen - särskilt de dåliga delarna som ofta blir glansade. Förutom ett montage som lyfter fram de verkliga Cherokee-hantverkarna som förmodligen försörjer sig i Smoky Mountains och väver in verklig Cherokee-mytologi i berättelsen, berättar Troy och Sky faktiskt historien om Trail of Tears till Haley och Rob över en lägereld.

Love in the Great Smoky Mountains - medverkande

Foto: Hallmark

power book 2 ny säsong

Nu, ja, optiken hos de enda två betydande färgrollerna som berättar för de vita ledtrådarna om Trail of Tears är... grundläggande i bästa fall. Men jag applåderar en Hallmark-film för att ha initierat och fortsatt en serie lätta romantikfilmer som utspelar sig i Amerikas nationalparker och inte ignorerar historien eller drar sig undan de hårda fakta. Precis som på våren Kärlek i Zion National , Kärlek i Great Smoky Mountains hittar ett sätt att ta itu med problem samtidigt som han är en lättsam romans. Det betyder förstås att istället för walk-and-talk-scener mellan Haley och Rob där de lär känna varandra, får vi walk-and-talk med dem som pratar om historien om Cherokee i Smoky Mountains. Det är inte subtilt men hej, det skiljer sig åtminstone från normen.

Allt som sagt, det finns fortfarande ögonblick av klassiskt Hallmark-läger i Kärlek i Great Smoky Mountains — som hur karaktärer drar helt intakta artefakter direkt ur marken och proklamerar att de måste vara hundratals år gamla. Du måste älska det.

Vårt samtal: STREAMMA DET. Medan Kärlek i Great Smoky Mountains är inte en banbrytande upptäckt, den har tillräckligt mycket för att den ska förtjäna en klocka om du letar efter något att ta på på lördagskvällen. Och om du är en amerikansk historielärare på gymnasiet, kanske det finns en plats på lektionsplanen för detta - kanske för en sub när du är ute och är sjuk.