Teen Titans Go! vs Teen Titans 'Review: Stream It or Skip It?

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Strömmar nu på Hulu, Teen Titans Go! mot Teen Titans sätter '03 animerade, tonalt allvarliga Teen Titans mot '13 animerade, tonly snarky Teen Titans, vilket ungefär motsvarar dödsmatchning av Muppets mot Muppet Babies, eller, jag vet inte, Yoda mot Baby Yoda. (Jag sa ungefär, så välj inte mina jämförelser, dweeberts.) Låt det vara känt att den här filmen mestadels är en TTG! ansträngning, möjligen för att serien förblir en relevant ockupant av Cartoon Network-programmeringsnät och 2018: s teaterinsats Teen Titans Go! till filmerna bevisade att den självmedvetna, snabba skämtmaskinen kan göra hoppet från 11-minuters bitar till extravaganzor med lång längd. Men nu när den snarkiga saken som spoofar den allvarliga saken snurrar direkt in i den allvarliga sakens värld, finns det en chans att självparodieringen av självparodin irreparabelt kan riva ett hål i rymdtidskontinuumet - eller ännu värre, sluta vara rolig?TEEN TITANS GO! MOT. TEEN TITANS : STREAM DET ELLER HOPPA DET?

The Gist: Gentleman Ghost (röst till Weird Al Yankovic!) Tar upp en bank och Teen Titans - Robin (Scott Menville), Beast Boy (Greg Cipes), Raven (Tara Strong), Cyborg (Khary Payton) och Starfire (Hynden Walch) ) - kom för att stoppa honom. Det är lite slagsmål och många skämt, och här slutar jag för att berätta att Raven är en grublande och kraftfull trollkarlstyp med en kristall i pannan, och i den kristallen lurar den del av henne som är halvdemon, och därifrån kristallen demon blir allt flyktigt. Ja, hon har en bokstavlig inre demon, och med bokstavlig menar jag definitionen av ordet som betyder bokstavlig, inte figurativ. En riktig demon, helt kolsvart och rödögd och Cthulhu-tentacled, och det är inte något du bara kan släppa av vid det lokala Humane Society.Ravens pappa, Trigon (Kevin Michael Richardson), som är demonen som gör henne till halvdemon, säger att han kommer att ta bort demonen, men hon tycker att det inte är en klok idé att ge en demon till en annan demon. Nästa sak du vet, Titansna fångas av Master of Games (Rhys Darby), en kille med en mycket stor panna som färdas mellan dimensioner som ställer superhjältar av alla tidslinjer mot varandra för att se vilka som är de största av alla universum . Han kastar de kloka tretton titanerna (se vad jag gjorde där) i en stridsarena med de pokerfaced Ought-Three Titans och ber dem att ha det.

hur man tittar på showen Yellowstone

Så de har det, som titeln lovar. Slutet. JK! Att bara uppfylla vad vi förväntar oss skulle inte vara särskilt bra Teen Titans Go! , så detta sidoväg mellan / mellan universum drar full nytta av dess flerdimensionella förutsättningar och gör äventyret allt skratt-piggledy. INGET SPILG!

Vilka filmer kommer det att påminna dig om ?: Jag kommer förmodligen att framkalla cyber-ilska hos många arga byxor-vätande DC-fanboys och fangirls, men Teen Titans Go! mot Teen Titans är en liknande resa på Spider-Man: Into the Spider-Verse , men inte lika bra.Prestanda som är värda att titta på: Hej, är det Weird Al's röst? Det gör jag. That IS Weird Al's voice!

Minnesvärd dialog: Du måste ge dig över, för vi kan vara irriterande hela dagen, säger Robin till Gentleman Ghost och förklarar eventuellt oavsiktligt Teen Titans Go! Förhållande till publikenkännetecknande filmer nu recensioner

Sex och hud: Ingen.

Vårt tag: Inte för att ge bort de bästa skämt, men TTG! Mot TT har så många av dem och påpekar tre som fick mig att fnissa som att ett dopp inte skadar: En, varje gång Ought-Three Robin formulerar en plan, skiftar videoformatet till widescreen. Två, det finns en återkommande steampunk-munk. Och tre, det spöklika 90-tals-Salt-n-Pepa-hiphop-musikintervallet är helt klart det bästa i sitt slag sedan Weird Al's Våga vara dum i Transformers: The Movie blev en legendarisk kult-film är sequitir.

Slutsatsen jag har kommit till efter den här filmen och halvt tittat på en massa episoder medan mitt barn fnissade åt dem, är att TTG formel kräver bra skrift, annars fungerar det inte. Skämt och timing måste poleras, annars skulle hela shebangen smula som en Chips Ahoy (klassisk, inte seg) under en valross tarm. Att vara mer en Marvel-person än en DC-person, jag är säker på att jag saknade en massa inre skämt, men det är bra, för det fanns cirka 400 andra att välja mellan. Var det så bra som Teen Titans Go! till filmerna ? Jag vet inte, jag var för upptagen med att chortla för att bry mig.

Vårt samtal: STREAM DET. Om du har sin självrefererande hyperspeed-komedi-våglängd, Teen Titans Go! mot Teen Titans är så underhållande att det är dumt.

John Serba är en frilansskribent och filmkritiker baserad i Grand Rapids, Michigan. Läs mer om hans arbete på johnserbaatlarge.com eller följ honom på Twitter: @johnserba .

Ström Teen Titans Go! mot Teen Titans