Vad är 'det är synd'? Allt om 'The Great British Baking Show: Holidays' Christmas Bakers

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Så vilka exakt var de som slog tältet i år The Great British Baking Show: Helgdagar Julavsnitt på Netflix ? Många hårda brittiska tv-nördar kommer inte ha haft några problem med att känna igen stjärnorna i 2021 års brittiska hit Det är en synd , men vad händer om du inte lämnar Netflix för ofta? Skulle du veta Olly Alexander från sin musikkarriär eller från sin huvudroll i HBO Max ’s Det är en synd ? Skulle du ens veta vad Det är en synd var?!? Varför var stjärnorna av Det är en synd inbjudna att delta i The Great British Baking Show: Helgdagar i alla fall??The Great British Bake Off – som det kallas i Storbritannien – är mycket mer än en kultsuccé över dammen. Det är en veritabel franchise med spin-off-shower, välgörenhetserbjudanden och mer. Ibland innebär det att brittiska kändisar bjuds in att prova sig fram med de bländande domarna Paul Hollywood och Prue Leith. Förra julen bjöd producenter in skådespelarna av Det är en synd att gå med dem på lite semesternöje. (Medan Netflix har rättigheterna att visa amerikaner och våra icke-brittiska bröder nya avsnitt av aktuella säsonger av The Great British Baking Show samma vecka som de har premiär över dammen, vi måste vänta ett helt år på semestererbjudandena.)alla amerikanska sista avsnittet

Men varför Det är en synd och vilka är dessa människor som fnissar sig igenom det första avsnittet av The Great British Baking Show: Helgdagar det här året? Här är vad du behöver veta om The Great British Baking Show: Helgdagar / Det är en synd crossover...

Foto: Netflix

Varför är rollbesättningen av HBO Max's Det är en synd Tävlar i The Great British Baking Show: Helgdagar ?

Blev du lite förvirrad när du såg fyra brittiska skådespelare från programmet Det är en synd på Netflix The Great British Baking Show: Helgdagar ? För andra gången någonsin bjöd Love Productions in skådespelarna i en populär TV-serie på Channel 4 för att njuta av det i Bake Off-tältet under semestern. För några år sedan, stjärnorna i Derry Girls - Inklusive Bridgerton Nicola Coughlan – ombads att delta i en nyårsversion av The Great British Baking Show och det var en fröjd.

Medan Derry Girls kan vara en bekant Netflix-titel i USA, Det är en synd är det inte. Det är en HBO Max-show...Vad är Det är en synd ? Som Det är en synd Medverkande medlemmar är med The Great British Baking Show: Helgdagar ?

Det är en synd är en brittisk miniserie skapad av Russell T. Davies som ser ut som livet under AIDS-krisen i London. Under tio år – 1981 till 1991 – följer vi en grupp unga homosexuella män som blir bästisar och lägenhetskamrater (tillsammans med kompisen Jill). Det var en enormt populär serie när den hade premiär i Storbritannien 2021 och en blygsam, men kritikerrosad hit på HBO Max.

Fyra stjärnor av Det är en synd dyker upp i The Great British Baking Show: Helgdagar :  • Olly Alexander, som spelar Ritchie Tozer i Det är en synd och är känd för sin musik, inspelad under Years & Years
  • Lydia West, som spelar Jill Baxter, en karaktär löst baserad på Russell T. Davies verkliga bästa vän Jill Nadler
  • Shaun Dooley, som spelar Ritchies pappa Clive Tozer i serien
  • Nathaniel Curtis, som spelar Ash Mukherjee i serien (och kommer att vara med i Netflix The Witcher: Blood Origin senare denna semesterperiod

Kan du streama Det är en synd på Netflix?

Du kan inte streama Det är en synd på Netflix! till skillnad från Derry Girls crossover, vilket var vettigt eftersom Derry Girls är en Netflix-show, Det är en synd är inte tillgänglig att streama på Netflix.

Det är en synd är endast tillgängligt med ett HBO Max-abonnemang. Tillgänglig för 9,99 USD (med annonser) eller 14,99 USD (annonsfritt) per månad (eller 99,99 USD/149,99 USD per år) , HBO Max inkluderar hela HBO, tillsammans med ytterligare filmer, serier och Max Originals.

streama packers-spelet

Om du redan är en HBO-prenumerant, du har med största sannolikhet tillgång till HBO Max , som är tillgänglig att streama på Amazon-enheter, Apple TV, Google Chromecast, Roku, Android-enheter och mer.