Vad vi vet om Hulus 'Welcome to Chippendales'-serie hittills

Vilken Film Ska Jag Se?
 

I den nysläppta trailern för Välkommen till Chippendales , en karaktär visas som säger 'Du är en dålig man, Mr. Banerjee', och det sammanfattar ganska mycket hela serien. Detta kommande Hulu-original utforskar den sanna kriminalhistorien bakom den berömda manliga stripparevyn, Chippendales, som grundades av Somen 'Steve' Banerjee.Entreprenören fann framgång i företaget, efter två misslyckade företag, och vägrade låta något komma i vägen. Detta kan förklara varför han senare dömdes för försök till mordbrand, utpressning och mord för uthyrning.Serien kommer från Pam & Tommy skaparen Robert Siegel och retar en berg-och-dalbana fylld av sex, droger och svartsjuka. Siegel och huvudskådespelaren Kumail Nanjiani verkställande producerar, tillsammans med Jenni Konner (som också fungerar som co-showrunner), Matt Shakman, Emily V. Gordon, Nora Silver och serieförfattaren Rajiv Joseph.

Och medan Siegel och Nanjiani inte är de första att berätta den här historien (den fiktionaliserades i filmen från 2000 Mordet på Chippendales ), har de haft ögonen på priset ganska länge. I Augusti, Mängd rapporterade att flera manus har skrivits för serien, som först började som en indiefilm med skådespelare som Dev Patel och Aamir Khan var i samtal om att spela Banerjee. Efter framgången med Pam & Tommy , serien fick sitt 'andra liv', och Siegel ville använda tillfället att 'säga mycket om den amerikanska drömmen, om kapitalism, om assimilering och vad det innebär att vara amerikan.'

disney plus-erbjudanden 2021

Nanjiani, som spelar den korrupta företagsägaren, gick med i projektet efter att det tagit ny fart och har kallat det 'det mest utmanande jobbet' han någonsin gjort. Han retade sin karaktärs tragiska bortgång och sa: '[Vissa] hade så många stunder där han kunde ha tagit rätt väg och det gjorde han inte. Det finns fem olika gafflar och varje gång, varje vägskäl, tog han exakt fel väg.”Här är allt du behöver veta om Välkommen till Chippendales , inklusive trailer, release, datum, skådespelare och mer.

Välkommen till Chippendales Trailer:

De Välkommen till Chippendales trailern introducerar tittarna för Nanjianis Somen 'Steve' Banerjee, en enkel man som blev förblindad av sin strävan efter 'ren överflöd'. Genom hela trailern finns det kvicka one-liners (' Jag har något att säga dig, Paul, kvinnor blir kåta! ”), glimtar av kokain och portföljer fulla av pengar (vilket aldrig leder till något gott), och massor av heta manliga strippor utan bar överkropp. Och den sista kicken: en brinnande nåldropp av 80-talsklassikern 'Any Way You Want It' av Journey.Men så småningom tar det roliga slut, och lämnar oss med en död kropp, ett laddat hagelgevär och beslöjade hot om att 'bränna den här platsen till grunden.'

ny dagbok för en töntig barnfilm 2021

Välkommen till Chippendales Synopsis:

Tack och lov, den Välkommen till Chippendales synopsis är inte alltför spoilery, vilket innebär att de stora överraskningarna kommer att förbli en njutning för dem som inte känner till den sanna historien.

Sammanfattningen lyder: ' Välkommen till Chippendales, en vidsträckt saga om sanna brott, berättar den upprörande historien om Somen 'Steve' Banerjee, en indisk invandrare som blev den osannolika grundaren av världens största imperium för mansstripping – och lät ingenting stå i vägen för honom i processen.

När gör Välkommen till Chippendales Släpp?

Välkommen till Chippendales har premiär tisdag 22 november med två avsnitt på Hulu. Nya avsnitt kommer att streamas varje vecka på tisdagar.

hur man tittar på helgonspelet

De Välkommen till Chippendales Kasta:

Välkommen till Chippendales stjärnor Kumail Nanjiani som Somen 'Steve' Banerjee, tillsammans med Murray Bartlett , Juliette Lewis , och Annaleigh Ashford som nyckelspelare. Återkommande skådespelare inkluderar Quentin Plair, Robin de Jesús, Andrew Rannells , och Spencer Boldman, med Nicola Peltz Beckham och Dan Stevens i gästspel.