'The View' Fans-kampanj för 'RHONY's Eboni K Williams som permanent värd: Could Totally Do Both

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Idag kan ha varit Eboni K. Williams sista dag som gäst medvärd för Vyn , men fansen hoppas att hon kommer tillbaka med en ny titel - permanent medvärd. The Real Housewives i New York stjärnan gick med i panelen för både dagens och gårdagens (18 oktober) inspelning för att diskutera heta ämnen med damerna, och vinna över publiken när hon diskuterade utmaningar med att vara en svart reality-tv-stjärna och mer. Den enda frågan som återstår: kan hon bli en stjärna på båda RHONY och Vyn ?I går gick Williams till panelen för att diskutera reality-tv:s tendens att måla svarta kvinnor som arga och argumenterande. Efter att moderator Whoopi Goldberg skämtade om att Williams var den första svarta ledningen RHONY eftersom de inte kunde hitta några svarta kvinnor i New York, tog Williams Bravo på sig.Anledningen [är] för att jag tror att reality-tv är skyldig svarta kvinnor allt. Jag tror att det är byggt på svarta kvinnors ryggar, svarade Williams. Och jag tror att svarta kvinnor faktiskt har så mycket att vinna på mediet om det används på rätt sätt. Jag tror att, på gott och ont, det finns inget som liknar effekten av reality-tv.

Folk blev imponerade av hennes argument och tog till Twitter för att applådera henne. Jag gillade Eboni på #TheView, skrev en användare. Hon måste vara på hela tiden.

Jag njöt verkligen av Eboni #Vyn Hon måste vara på hela tiden!- debrajean (@debrajeanmarie) 19 oktober 2021

@EboniKWilliams du var helt fantastisk idag #Vyn . Du fick verkligen dessa haters pressade. Smart, vacker, intelligent. Fortsätt så. #RHONY #ebonikwilliams https://t.co/tzFSm93MQR- Slips ✊✊ (@Tyecolt) 19 oktober 2021

när kommer filmen

amen! Tack! Jag är så trött på att folk säger att jag är arg eller orolig för att jag vägrar att tolerera övergrepp, försummelse, respektlöshet och underbetald! https://t.co/YVcnmf1R75

— Lorna (@RNMechanic) 19 oktober 2021

Hon åt ner! Gör henne till en permanent värd!!! https://t.co/qhohXaWr24

— (@justinsmithsays) 19 oktober 2021

Och berättelsen var densamma idag när Williams återvände till panelen för att diskutera maskmandat, sexed och mer. Eboni gick ut som om hon redan fått jobbet, delade en Twitter-användare.

Eboni gick ut som om hon redan fått jobbet. #Vyn

- Jerzygirl45 (@ jerzygirl45) 19 oktober 2021

Eboni gör det bra på utsikten! #Vyn #RHONY @EboniKWilliams @Vyn @BravoWWHL @BravoTV

- Alex Rafael (@IamAlexRafael) 19 oktober 2021

Eboni skulle bli en fantastisk permanent värd på The View! #Vyn

— The Peach Report Daily™ (@ThePeachReport) 19 oktober 2021

Men kan RHONY och Vyn lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan och gå med som en kraft för gott? Fans tror att Williams kunde jonglera med båda spelningarna. @EboniKWilliams passar riktigt bra på #TheView, skrev en användare och lade till ytterligare en poäng: Garcelle [Beauvais] gör både #rhobh och The Real. Eboni skulle kunna göra både RHONY och The View.

survivor säsong 4 avsnitt 1

@EboniKWilliams passar riktigt bra på #Vyn Garcelle gör #rhobh och The Real. Eboni skulle kunna göra både RHONY och The View.

- Nae-Nae Perez (LFLnaenae) 19 oktober 2021

Vyn sänds vardagar på ABC kl 11/10c.

Var man kan titta Vyn