'The View' blir vild över Madonnas nakenbilder: Buns of Steel

Vilken Film Ska Jag Se?
 
Drivs av Reelgood

På dagens (6 december) avsnitt av Vyn , ABC-talkshowens värdar gick vilda över nakenbilder som Madonna nyligen delade på Instagram. Förutom att berömma musikerns bullar av stål, tryckte panelen också tillbaka mot Gen Z-fans som kritiserade henne för att visa sin kropp på sociala medier.Har du sett Madonna?! utbrast moderator Whoopi Goldberg. Bryr hon sig verkligen om vad du tycker är åldersanpassat, din 12-åring? Kom igen nu!titta på Clifford den stora röda hunden

Joy Behar skämtade om att om min rumpa såg ut så skulle jag kanske göra det också.[Gen Z är] tänkt att vara ung och hip, [men] de är redo att avbryta Madonna för att hon visar sina bullar, sa hon.

90 dagar singellivet säsong 2

Som Goldberg påpekade, Madonna gör har en hel bok som heter Sex . Jag har sett mer av Madonna än jag har sett på min egen kropp genom åren, fortsatte hon. Sex slutar inte bara för att siffrorna stiger. ... Ni är bara avundsjuka! Det är därför du inte gillar det.Jag blev förvånad över att höra att Gen Z [är] prudes, sa Sunny Hostin. Jag menar, Jag är en prude, men jag är inte i Gen Z. Hon noterade också att yngre människors kritik av att Madonna visade sin kropp som 63-åring kändes ålderdomlig.

Goldberg kikade in och tillade, mormor kan inte överträffa dig i något du kan hänga med, och just den mormor har inga problem med att visa sin kropp. Så gå och prata om ditt eget Gen Z-folk!Och sluta föreställa dig din mormor i den positionen, sa Behar, som Goldberg svarade: Sluta aldrig föreställa dig mormor. Då kommer du inte att bli chockad när hon kommer ut med två eller tre andra personer!

Vyn sänds vardagar kl 11/10c på ABC.

josh flagg miljon dollar notering

Var man kan titta Vyn