'The View' väger in på 'Bort med vinden' Censur: Låt oss njuta av fiktiveringen av den |

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Medvärdarna för Vyn låter av på HBO Max-dragning Borta med vinden från sin plattform. I en omfattande diskussion enades panelen om att filmens rasistiska skildring av svarta människor och slaveri måste sättas i sammanhang, men de föreslog att det skapar ett komplicerat prejudikat för de många, många filmer som har kontroversiella stereotyper. Så vi blir av med Borta med vinden , löser det problemet med rasism? frågade Joy Behar. Jag tror inte det.ju mer desto roligare film

På tisdagskvällen, efter dagar av motreaktion som härrör från en John Ridley op-ed på den kontroversiella filmen meddelade WarnerMedias HBO Max att den tillfälligt kommer att tas bort Borta med vinden från biblioteket. En HBO-talesman sa att när filmen - som länge har kritiserats för sin förhärligande av slaveri och rasistisk skildring av svarta människor - återvänder till streamingtjänsten, kommer den att innehålla en ansvarsfriskrivning om dess historiska sammanhang och en fördömande av just dessa skildringar.Vyn ”Meghan McCain var angelägen om att diskutera Borta med vinden kontrovers; hon avslöjade att hon faktiskt slog upp Hot Topic-segmentet till producenter igår, så tittarna har henne att skylla. Men intressant var det McCains medvärdar som hade mest att säga om ämnet, och deras reaktioner var verkligen oväntade.

Whoopi Goldberg inledde diskussionen med att notera att om tjänster börjar dra varje film, kommer de också att behöva dra alla Blaxploitation-filmerna för att de inte visar oss på rätt sätt. Tillagd den långvariga moderatorn. Detta är en mycket lång lista med filmer.

Goldberg fortsatte med att kontrastera HBO Max-dragning Borta med vinden till Paramount Network annullering Poliser , en annan historia som gjorde rubriker tisdag kväll. Med Poliser , om du balanserar de personer du arresterar - om du arresterade alla. Om du gör det utbrett, vita människor, gula människor, bruna människor - om alla blir arresterade kan du få det Poliser , Hon sa. Det känns bara som om det är en hel massa svarta människor hela tiden. Jag säger bara.Sunny Hostin, utan tvekan den mest liberala medvärd, sade att Borta med vinden historien är en stor distraktion från större problem som plågar landet. Ingen, tror jag, på denna panel är för censur, men det jag tycker är intressant är någon som Megyn Kelly tillbringade hela morgonen på att twittra om detta, sa hon och kastade skugga på den tidigare NBC-värden. Jag skulle vilja se samma energi från folk till höger - snarare än att prata om denna fråga, prata om väljarundertryckningen som hände igår i Georgien. Vi talar om de 112 000 amerikaner som fortfarande är döda från Covid.

Men det var Joy Behar som tog kakan med sin verkligt bisarra monolog. Först enades Behar med Hostin och sa att censur är en lat väg att gå, eftersom det inte aktivt gör något för att bekämpa rasism, men hon ändrade snabbt sin takt. Låt mig bara göra en åtskillnad mellan Borta med vinden och Poliser , sa den långvariga medvärden. Borta med vinden är en helt fiktiv berättelse om vad som pågick efter inbördeskriget, eller under inbördeskriget, antar jag, baserat på Margaret Mitchells roman. Det är en roman .Hela saken är allt består! Medan Poliser är förmodligen en reality-show, typ av ett doku-drama, fortsatte Behar. Så det är farligare att presentera polisen som ett sätt.

Behar instämde sedan med Goldbergs uttalande att du inte riktigt kan göra det mot allt, och hon nämnde Downton Abbey som ett exempel på en show som kan tas bort till följd av Borta med vinden prejudikat. Tror folk verkligen att de på övervåningen var så snälla mot nedre våningen? hon frågade. De presenterade det på det sättet och fick dessa rika människor att se bra ut. Det är en massa baloney, det hela.

Så, låt oss njuta av fiktivisering av det som en eskapistisk sak, avslutade hon. Det är allt jag säger. Väft.

Kolla på Vyn ‘S Borta med vinden diskussion ovan.

tidens mördarhjul

Var man kan strömma Vyn