Vilken tid är 'Abbott Elementary' på ABC? Returdatum för säsong 2, hur man tittar och mer

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Abbott Elementary ’s Säsong 2, avsnitt 10, 'Holiday Hookah,' var en av 2022:s mest förtjusande vinterfinaler. Så vi har inget annat val än att anta att Quinta Brunsons Emmy-vinnande arbetsplatsmockumentary kommer att fortsätta att leverera hjärtliga skratt, hjärtevärmande ögonblick och romantiska gnistor 2023 .Serien – som följer Janine (Brunson), Gregory (Tyler James Williams), Barbara (Sheryl Lee Ralph), Melissa (Lisa Ann Walter), Jacob (Chris Perfetti), Ava (Janelle James) och resten av Willard R. Abbott Public Schools personal och elever – tog ett kort uppehåll från 14 december till 28 december. Men den kommer tillbaka för andra halvan av sin superstora 22-avsnitt säsong 2 2023.Så när gör det Abbott Elementary återkomma med nya avsnitt? Vilken tid är Abbott Elementary på ikväll? Och hur kan du titta Abbott Elementary live och online? Vi har all information du behöver nedan.

När gör Abbott Elementary Återvända på ABC?

En rep för Abbott Elementary bekräftade att programmet kommer tillbaka med ett nytt avsnitt onsdagen den 4 januari 2023. (Det är idag!) Nya avsnitt är också bekräftade för onsdagen den 11 och 18 januari.

Enligt ABC, säsong 2, har avsnitt 11 titeln 'Read-A-Thon', och beskrivningen är som följer: 'Tävlingen hettas upp mellan Melissa och Janine när deras klassrum går head-to-head i en read-a-thon sponsrad av en lokal pizzabutik. Båda lärarna uppmuntrar sina elever att slå hårt på böckerna men möta några oväntade hinder på vägen till pizzahärlighet. Under tiden går Jacob och Gregory samman och försöker få igång sin student-podcastingklubb.”'Read-A-Thon' skrevs av Garrett Werner och regisserades av Dime Davis.

Vilken tid är Abbott Elementary På ikväll?

Abbott Elementary sänds i sin vanliga tidslucka på ABC kl. 21.00. ET/20.00 CT onsdagen den 4 januari.jim bär hur grinchen stal julen

Hur man tittar Abbott Elementary Leva:

Om du har ett kabelabonnemang som inkluderar ABC kan du se nya avsnitt av Abbott Elementary live genom att ställa in din TV på rätt kanal några minuter innan nya avsnitt sänds kl. 21.00. ET på nytt avsnitt onsdagar. Du kan också använda ditt kabelanvändarnamn och lösenord för att se ABC-avsnitt live på abc.com eller med ABC-appen . Om ditt kabelpaket innehåller en DVR har du till och med möjlighet att spela in avsnitt för sen visning.

Om du har ett smalt live-TV-paket, som ger dig tillgång till nätverk utan kabel, kan du också använda det för att titta på nya Abbott avsnitt. YouTube TV , Hulu + Live TV , fuboTV , och AT&T TV NU alla kommer med ABC. Men om du inte har kabel eller ett smalt live-TV-paket, var inte rädd. Du kan fortfarande streama Abbott Elementary avsnitt dagen efter att de har sänts med Hulu.

Hur man tittar Abbott Elementary På Hulu

Nya avsnitt av Abbott Elementary kommer att vara tillgänglig för streaming nästa dag abc.com och Hulu . Medan en PR-representant för Abbott kunde inte ge oss den exakta tidpunkten då programmen skulle ha premiär på plattformar, nätverksprogram läggs ofta till i Hulu följande morgon, klockan 12:01 ET eller 03:00 ET. Om avsnitten inte dyker upp omedelbart, håll dig lugn och försök uppdatera din webbläsare eller app.

Du måste vara en Hulu-prenumerant för att kunna titta Abbott Elementary avsnitt dagen efter att de sänts på ABC. Den goda nyheten är att du kommer att ha tillgång till serien med valfri version av streamingtjänsten . Hulus billigaste annonsstödda plan kostar ,99 i månaden (eller ,99 per år), medan dess annonsfria alternativ är ,99 i månaden. Om du väljer att lägga till Live TV till din plan kan du välja en annonsstödd Hulu + Live TV nu med Disney+ och ESPN+ paket för ,99 i månaden eller bli annonsfri för ,99 i månaden.