Fanns det ett nytt avsnitt av 'Real Time with Bill Maher' på HBO igår?

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Tittare på HBO Realtid med Bill Maher , som nu är på sin 19: e säsong, kan ha ställt in igår kväll och förväntar sig att se avsnitt 11. Efter ännu en hektisk och händelserik vecka i politiken, inklusive Major League Baseball som flyttar All-Star Game och Draft från Atlanta på grund av Georgiens senaste röstningslagen, fick Maher leverera sina vanliga komiska politiska jabs?Floridas republikanska kongressledamot Matt Gaetz har också varit ett hett ämne den här veckan efter att han enligt uppgift blev föremål för en amerikansk rättsdepartementets undersökning av sexhandel.
Det finns också fortfarande pandemin som händer och en förstärkt vaccinutveckling från Biden-administrationen förutom att det republikanska partiet fortfarande försöker ta reda på var det står i efterdyningarna av Donald Trump. Borde tittarna ha förväntat sig att Bill Maher skulle väga in dessa ämnen och mer igår kväll?är lyckohjul på ikväll

Tyvärr inträffade det inte. Det fanns inget nytt avsnitt av Realtid med Bill Maher fredagen den 2 april. Maher går med i en lista över andra sena kvällshow som antingen tog eller tar en kort paus på grund av semester.

Hittills har det kommit tio nya avsnitt av Realtid med Bill Maher under säsong 19. Den populära HBO-showen bör återvända till luften enligt plan nästa vecka.

Michael är en musik- och tv-junkie som är angelägen om de flesta saker som inte är en fullständig och total trist. Du kan följa honom på Twitter - @TweetskoorStröm Realtid med Bill Maher på HBO Max