Konstig men stadig, Beck Bennett höll sin 'SNL'-roll och skisser tillsammans

Vilken Film Ska Jag Se?
 

I nästan varje sketchkomedi-ensemble hittar du flera arketyper. Alfastjärnan. Den konstiga omegan, ofta dåren och ändan av skämt. Däremellan kommer specialisterna, som det galna jokertecknet, kändisen som imiterar kameleonten, nyttospelaren eller medlemmen som tror att de är stjärnan medan ingen annan håller med.I Saturday Night Live , en ensemble med roterande delar från en säsong till nästa, är det lika viktigt om inte mer att ha en skådespelare i rollistan som kan spela alla rollerna.Under de senaste säsongerna var Beck Bennett den där killen. Låt oss gå in i bevis på denna sketch från 2017 som bevis, där Bennett desperat jämför sig med gästvärden Benedict Cumberbatch.

Bennett meddelade sin avgång från Studio 8H på måndag, efter åtta säsonger i programmet, skrev på Instagram: Älskar dig, SNL . Kommer sakna dig så mycket. Tack för 8 år av enastående människor och otroliga upplevelser som helt förändrade mitt liv. Jag hade så roligt.Anställdes 2013 tillsammans med Kyle Mooney och redaktör/regissör Dave McCary som ett team (de hade tidigare gjort videor med Nick Rutherford, som också fungerade som en SNL författare under en säsong, som Good Neighbor), blev Bennett befordrad från utvald spelare till huvudroll 2015. McCary lämnade redan showen och gifte sig med Emma Stone, inte nödvändigtvis i den ordningen. Så med alla andra goda grannar borta, lämnar det Mooney på en ensam ö, så att säga?

SNL statistiknörden Mike Murray verkade tro det när han skrev på Twitter: Beck Bennett att lämna utan Kyle Mooney är som när du har 2 hundar och du vet att en av dem kommer att dö först, men du vill aldrig tänka på det.Beck Bennett att lämna utan Kyle Mooney är som när du har 2 hundar och du vet att en av dem kommer att dö först, men du vill aldrig tänka på det.

— mike murray (@snlmikemurray) 27 september 2021

Det fullständigare, bättre svaret är att både Bennett och Mooney redan etablerat sina egna identiteter åtskilda från varandra, även om de njöt av det mesta av sina SNL framgång tillsammans i live och förinspelade sketcher. Här är bara ett exempel där de fungerade bra av varandra såväl som gästvärden, i den här sketchen är det en annons för Del Taco (och i verkligheten blev en radiojingel för Del Taco!) där Bennett ger precis tillräckligt för att ägga om Mooney och Adam Driver.

bästa säsongen av brittisk bakning

En av Bennetts tidigaste och största ansträngningar för att skapa och upprätthålla en återkommande karaktär i programmet var hans babyboss, en företagsledare på något sätt fången i en babys kropps begränsningar, en karaktär som kräver massor av fysisk skarpsinne och komedi.

När hans mandatperiod fortsatte, bosatte sig Bennett i sin egen zon som en stadig närvaro i sketcher.

För aktuella behov kunde han starta en kall öppning som antingen CNN:s Wolf Blitzer eller CNN:s Jake Tapper, eller gå in på vilken politisk scen som helst som Vladimir Putin eller Mitch McConnell, eller vanära förfarandet som MyPillows Mike Lindell.

Men vad är mer stadigt än en pappa, särskilt om han är en lite ofälld fadersfigur?

Här är två fantastiska exempel från den gångna säsongen, som skulle visa sig vara Becks sista.

Bennetts skådespelare har också redan låtit av med sina egna hyllningar och rekommendationer om skisser.

Från Heidi Gardner: Han har för många fantastiska prestationer, men gå tillbaka och titta på Ass Angel Jeans från förra säsongen för ditt livs prestation.

Cecily Strong tog varmt farväl av Bennett på hennes Instagram , som hon kallade Beckie-boo, och tillägger: Min favorit dåliga scenkysspartner, medreporter i 1000 sketcher, manlig voiceover-motsvarighet, make till den fantastiska och underbara Jessy och så mycket mer. En av de bästa hetero killarna som showen någonsin har haft men också en av de största konstigaste och mest galna karaktärsskådespelare. Det är svårt att hitta bilder och videor på alla mina favoritögonblick när det bara finns så många favoritögonblick. Här är bara några som jag lätt kunde hitta på min telefon. *En som inte finns på bilden här är när Leslie repeterade sin första sketch tror jag och full på stansade Beck i magen istället för en scenpunch. Och Beck tog det så bra att jag fortfarande skrattar åt det utan att må för dåligt. Tack för att du gör snl så mycket bättre som en show och ett jobb och en plats och ett hem.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Cecily Strong (@cecilystrong)

Men som Jason Nummer noterade för RFCB för två år sedan, tyvärr kommer folk inte att helt uppskatta Beck Bennett förrän efter han har lämnat showen.

Titta bara på den här fangjorda samlingen från sommaren.

Det här kommer inte att vara den sista Bennett-hyllningsvideon som finns på YouTube, det är säkert.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av beckbennett (@beckbennett)

Sean L. McCarthy arbetar med komeditakten för sin egen digitala tidning, The Comic’s Comic ; innan dess, för faktiska tidningar. Baserad i NYC men kommer att resa vart som helst för att skåda: glass eller nyheter. Han twittrar också @thecomicscomic och poddar halvtimmesavsnitt med komiker som avslöjar ursprungsberättelser: The Comic's Comic presenterar de sista sakerna först .