Vad är HBO Max? Pris, enheter som stöds och information om streaming

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Mer om:

Idag är dagen, Vänner fans. Efter månader av förväntan har WarnerMedias nya streamingtjänst HBO Max äntligen lanserats i USA. En HBO Max-prenumeration ger användare tillgång till alla tio säsonger av Vänner , hundratals Warner Bros.-filmer, nya originalprogram och filmer, Zack Snyder's rättvisans liga nedskärning (2021, det vill säga) och mycket, mycket mer, allt för en månatlig kostnad på 14,99 USD. Ta det, Netflix.Med sina HBO-rötter och WarnerMedia-stil är HBO Max en spelväxlare för sladdklippare överallt. Men oavsett har användare troligen frågor om den nya HBO Max-streamingtjänsten, HBO Max-kostnaden, HBO Max-appen och mer. Förvirrad? Inga bekymmer: vi har täckt dig. Här är allt du behöver veta om HBO Max på lanseringsdagen!HUR MYCKET ÄR HBO MAX? HBO MAX PRISINFORMATION

HBO Max kostar $ 14,99 / månad, samma pris som HBO Now.

Från och med lanseringsdagen erbjuder WarnerMedia bara den här prissättningsplanen, men företaget har planer på att införa ett billigare, annonsstödt nivå 2021.

shang chi slutkredit scen

HAR HBO MAX EN APP? HUR DU HITTAR HBO MAX-APPEN

Du slår vad om att det gör det! HBO Max-appen är tillgänglig för nedladdning på en mängd olika enheter, inklusive Apple- och Android-enheter, Google- och Microsoft-enheter, vissa smarta TV-apparater, Sony-spelkonsoler och mer. För att komma åt HBO Max, ladda bara ner appen från enhetens appbutik och skapa en inloggning.Fortsätt läsa för specifik information om enheter som stöds av HBO Max!

Finns det några andra enheter som stöds av HBO MAX?

Från och med lanseringsdagen förhandlar HBO Max fortfarande med stora teknikföretag om vilka enheter som kommer att distribuera den nya streamingtjänsten. Svaret på om HBO Max är tillgängligt på din Roku, Apple TV eller Fire TV beror på din specifika enhet:HBO MAX PÅ APPEL-TV

Ja, du kan titta på HBO Max på Apple TV och andra Apple-enheter. Gå till App Store för att ladda ner HBO Max-appen på din iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV 4K och Apple TV HD. Om du har en andra eller tredje generationens Apple TV-enhet måste du strömma HBO Max till din TV via AirPlay.

HBO MAX PÅ SAMSUNG TVS

Det enklaste sättet att strömma HBO Max via din TV sker via en Samsung-smart-TV . Användare med nya internetanslutna Samsung-smarta TV-apparater (de som köpts mellan 2016 och 2020) kommer att kunna ladda ner och köpa HBO Max via App Store.

HBO MAX PÅ VIZIO SMART TV-apparater

HBO Max är tillgänglig för strömning på nyligen Vizio smarta TV-apparater via skärmgjutning . 2016 till 2019 Vizio SmartCast-TV-apparater som stöder Google Cast eller Air Play 2 är HBO Max-kompatibla. För att titta på HBO Max på din Vizio smart TV, logga in på HBO Max på din mobila enhet och börja skärmgjutning via Air Play (för iPhones och iPads) eller Google Cast (andra mobila enheter).

HBO MAX PÅ ÅRET

För närvarande, HBO Max är inte tillgängligt för streaming på Roku , men enligt Mängd , de två företagen är engagerade i förhandlingar.

var man kan se fotboll på måndag kväll

kommer att uppdatera den här artikeln om och när HBO Max-Roku-affären tillkännages.

HBO MAX ON FIRE TV

Från och med lanseringsdagen HBO Max är inte tillgängligt för strömning på Amazon Fire TV-apparater och Amazon Fire-pinnar . WarnerMedia och Amazon verkar vara låsta i en distributionskamp, ​​med AT&T VD John Stankey berättar för investerare tidigare i maj, Det ser ut som om vi kanske inte finns i Amazon Fire app store när allt detta är sagt och gjort.

kommer att uppdatera den här artikeln om HBO Max och Amazon når en överenskommelse.

HBO MAX PÅ LG SMART TVS

LG Smart TV-apparater är för närvarande inte kompatibla med HBO Max , men det kommer sannolikt att förändras under de kommande månaderna.

kommer att uppdatera den här artikeln när HBO Max är tillgängligt på LG smarta TV-apparater.

bästa nya Netflix-serien

VAR FÖR STREAM HBO MAX: STREAMING TILLÄGG, KABEL OCH MER

Det finns flera sätt att strömma HBO Max. Förutom alternativen som beskrivs ovan finns HBO Max tillgängligt som ett tillägg till YouTube Live TV, Hulu + Live TV för det vanliga priset på 14,99 USD / månad.

HBO Max finns också för AT&T, Altice USA, Cox Communications, National Cable Television Cooperative (NCTC) och Verizon-kunder. Detaljerad information om varje distributörs HBO Max-erbjudande är som följer. Kontakta din kabelleverantör för mer information om varje affär.

AT & T och AT&T U-vers : Befintliga trådlösa, video- och internetkunder som prenumererar på HBO via AT&T kommer att erbjudas omedelbar tillgång till HBO Max vid lanseringen.

Altice USA : Alla befintliga Optimum och Suddenlink HBO- och HBO Now-prenumeranter kommer att få omedelbar tillgång till HBO Max vid lanseringen.

Comcast Xfinity : Befintliga X1- och Flex HBO-abonnenter har omedelbar tillgång till HBO Max utan extra kostnad. Nya kunder kommer att kunna köpa HBO Max direkt via Xfinity de närmaste dagarna.

Cox Communications : Cox Contours befintliga HBO-abonnenter kommer att ha omedelbar tillgång till HBO Max vid lanseringen och utan extra kostnad, förutom deras befintliga HBO-linjära och on-demand-tjänster.

DirecTV Premier och Lo Maximo : Befintliga abonnenter som prenumererar på HBO via DirecTV kommer att erbjudas omedelbar tillgång till HBO Max vid lanseringen.

vilken tid är Seahawks-matchen ikväll

Verizon : Verizon Fios TV- och Fios Internet-kunder som prenumererar på HBO eller HBO Max får omedelbar tillgång till HBO Max vid lanseringen utan extra kostnad.

VILKET HBO MAX-INNEHÅLL kommer att finnas tillgängligt vid lanseringen?

Vänner är bara början. Det finns hundratals program och filmer tillgängliga att strömma på HBO Max på lanseringsdagen, inklusive hela säsonger av Vänner , South Park och Big Bang-teorin , plus DC Comics-filmer och Warner Bros.-klassiker i massor. Kolla in ett urval av HBO Max-program och filmer nedan och se vår fullständiga lista här!

HBO MAX-VISNINGAR TILLGÄNGLIGA I LANSERING

Äventyrsdags
Ungkarlen
Singeltjejen
Batwoman
Doom Patrol
Ellen's Game of Games
Fresh Prince i Bel Air
Vänner
Skvallertjej
OC
Kontoret
(Brittisk version)
Rick & Morty
Sesam
Smurfarna
South Park
The West Wing

HBO MAX-FILMER TILLGÄNGLIGA PÅ LANSERING

13 på väg mot 30
2001: A Space Odyssey
vita huset
Citizen Kane
The Departed
The Dark Knight
DC Films - Alla live actionfilmer från det senaste decenniet
Kill Bill Volumes 1 & 2
The Lord of the Rings Trilogy
Matrixtrilogin
Den lysande
Space Jam
Spirited Away och hela Ghibli Film Collection
Trollkarlen från Oz