Vilken tid kommer 'Den lilla sjöjungfrun' att vara på Disney+? Hur man tittar på 'The Little Mermaid' remake online

Vilken Film Ska Jag Se?
 
Drivs av Reelgood

Gör dig redo att gå under havet och kyssa tjejen och all den där jazzen, eftersom den nya Lilla sjöjungfrun filmen kommer till Disney+ imorgon.



Denna 2023-remake av den älskade animerade filmen från 1989 är det senaste inlägget i Disneys katalog över live-action-remakes. Sångerskan Halle Bailey spelar huvudrollen som Ariel, alias den lilla sjöjungfrun som drömmer om att bli människa. Jonah Hauer-King spelar prins Eric, den käcka mänskliga kärleksintresset, och Melissa McCarthy spelar Ursula, den skurkaktiga sjöhäxan med den bästa låten. Andra skådespelare inkluderar Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni, Art Malik och Javier Bardem.



lost in space cast säsong 2

Regisserad av Rob Marshall, med manus av David Magee, Den lilla sjöjungfrun misslyckades att göra det stänk i biljettkassan som Disney hoppades att det skulle göra. Men det kanske blir bättre på streaming.



Här är vad du ska veta om hur du tittar Den lilla sjöjungfrun 2023 på streaming, inklusive Den lilla sjöjungfrun 2023 Disney Plus releasedatum och Den lilla sjöjungfrun 2023 Disney Plus släpptid.

Var kan man se det nya Lilla sjöjungfrun film:

Från och med onsdagen den 6 september kommer du att kunna streama Den lilla sjöjungfrun ( 2023) på Disney+ , gratis för alla med ett abonnemang.



Om du inte har ett Disney+-abonnemang, eller om du helt enkelt inte vill vänta, kan du också köpa en digital kopia av den nya Lilla sjöjungfrun film på plattformar som Amazon Prime , Google Play , Apple TV , Vudu , och mer. Priset kan ändras under de kommande dagarna och kan variera beroende på vilken plattform du köper från, men just nu Den lilla sjöjungfrun kostar ,99 att köpa på Amazon Prime .

När är det nya Lilla sjöjungfrun släpps en film på Disney Plus?

Från och med onsdagen den 6 september kommer du att kunna streama Den lilla sjöjungfrun ( 2023) på Disney+ , gratis för alla med ett abonnemang.



Vilken tid kommer Den lilla sjöjungfrun 2023 vara på Disney Plus?

Den lilla sjöjungfrun kommer att visas på Disney+ onsdagen den 6 september kl. 03.00 Eastern Time eller 12.00 Pacific Time. Detta förutsätter att filmen följer utgivningen av tidigare Disney+-titlar, som tenderar att släppas klockan 03:00 ET, eller 12:00 PT, på morgonen av släppdatumet. Gå nu och bli en del av den världen!

South park säsong 21 avsnitt 2 stream