Vilken tid kommer 'RuPaul's Drag Race UK' säsong 3 avsnitt 2 att ha premiär?

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Det har inte ens gått ett år och RuPaul's Drag Race UK är tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka igen för säsong 3! Men eftersom vi har haft cirka 42 säsonger av Drag Race sedan våren 2021, känns det faktiskt som att det var ett tag sedan vi senast checkade in med drottningarna på andra sidan dammen. I förra veckans säsongspremiär träffade vi 12 divor dukar ut i den här tävlingen och bjöds på 24 runway-looks och 2 läppsynkdueller.Så, vad händer härnäst för drottningarna av Storbritannien Säsong 3? Och hur kan du titta RuPaul's Drag Race UK om du bor här i USA? Kan du titta Drag Race Storbritannien i USA? Och vilken tid har avsnitt 2 premiär? Vi har all information du behöver!Var man kan titta Drag Race Storbritannien ? Hur man tittar Drag Race Storbritannien i USA?

Om du bor i USA (och egentligen var som helst i världen förutom Storbritannien och Kanada) kan du streama RuPaul's Drag Race UK via streamingtjänsten WOW Presents Plus. Om du ännu inte är prenumerant kan du registrera dig för en gratis 7-dagars provversion av WOW Presents Plus . Tjänsten är $3,99 i månaden efter det.Om du bor i Storbritannien vet du förmodligen redan affären: du kan streama RuPaul's Drag Race UK via BBC3 iPlayer. Och om du bor i Kanada, nya avsnitt av RuPaul's Drag Race UK Säsong 3 sänds på Crave-nätverket på torsdagskvällar kl. 22.00. ET.

Foto: World of WonderVad tid gör RuPaul's Drag Race UK Säsong 3 avsnitt 2 har premiär på WOW Presents Plus?

Det andra avsnittet av RuPaul's Drag Race UK Säsong 3 kommer att debutera i USA på WOW Presents Plus torsdagen den 30 september klockan 14.00. ET/11.00 PT. Lagom till afternoon tea... eller något!

Om du vill veta mer om RuPaul's Drag Race UK Säsong 3 har premiär, vi har en sammanfattning för dig nedan.Vad hände på RPDR Storbritannien Säsong 3 avsnitt 1?

Säsongen fick en hård start med introduktionen av ett dussin nya konkurrenter – eller, okej, egentligen bara 11 nya konkurrenter och en återvändande Veronica Green. Drottningarna gjorde första intryck: Kitty Scott-Claus är redan med och tävlar om Miss Congeniality, Choriza May spikade den ingångslinjen (hata mig inte för att jag är vacker. Hata mig för att jag är en immigrant.), Ella Vadays West End-resumén gör Veronica Green nervös, Charity Kase är här för att avsätta Sharon Needles som drottningen av det spöklika, och Victoria Scone gör sin historia som den första cis-kvinnliga dragartist att tävla på någon iteration av Drag Race . Denna skådespelare är här för att arbete .

Dockorna tävlade i Ru's Dirty Charades om miniutmaningen, med Victorias fysiska komedi och Chorizas raka gissning som fick stora skratt från RuPaul.

På huvudscenen var de två kategorierna looks inspirerade av sina hemstäder och sina favoritsaker.

Foto: World of Wonder

Victoria fick strålande recensioner för sin Cardiff-blomma och Leigh Bowery-inspirerade tetidslook; Scarlett Harlett vände huvudena med sin pärlemorfärgade drottning i East London och ode till 1980-talsmusik; men det var Krystal Versaces glamorösa gröna Kent getup och hennes sexiga chica kattdräkt som verkligen imponerade på domarna. Victoria och Krystal utsågs till de två bästa drottningarna och, i en första för en icke- Alla stjärnor säsongen var de tvungna att lipsync för att vinna. Krystal stal showen med sitt känslomässiga framförande av Total Eclipse of the Heart.

På botten, River Medways lustiga point-and-scoot landningsbana-framträdande som Medways Thomas Waghorn-staty fick domarna att rulla, men hennes ode till musiken var inte toppen av popen; Elektra Fences kolgruvarbetare och födelsedag mindre utseende gjorde inte festen; och Anubis blåsiga Brighton-look och havsdjursutseende var lite grundläggande. Anubis och Elektra tog slut till Little Mix's Sweet Melody och Elektra Fence visade sig vara en riktig läppsynkmördare. Sashay bort, Anubis.

DRAG RACE SPOILERS: Vad är det RuPaul's Drag Race UK Elimineringsordning för säsong 3?

Var kan du titta Drag Race Storbritannien avsnitt 1 online?

Du kan streama RuPaul's Drag Race UK Säsong 3 avsnitt 1 just nu på WOW Presents Plus .

Ström RuPaul's Drag Race UK Säsong 3 på WOW Presents Plus