När har 'Locke & Key' säsong 3 premiär?

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Locke & Key Säsong 2 strömmar officiellt på Netflix, vilket betyder att A) du förmodligen redan har tjatat om det, och B) längtar efter att se nästa säsong, med tanke på att cliffhanger-slutet tar slut. Men kommer det att finnas en Locke & Key Säsong 3? Och i så fall när Locke & Key Premiär för säsong 3?Bra frågor, och bra att du klickar på ett inlägg med titeln när kommer Locke & Key Premiär för säsong 3? för att ta reda på svaren. Det är den sortens smarta tänkande som kommer att ge utdelning på vägen.slutdatum för hela den amerikanska säsongen

Hur som helst, vidare med den faktiska informationen.

Kommer det att finnas en Locke & Key Säsong 3?

Så säkra som Gabe (Griffin Gluck) och Eden (Hallea Jones) är onda demoner, kommer det att finnas en Locke & Key Säsong 3 på Netflix. Streamern meddelade att serien hade plockats upp för säsong 3 innan säsong 2 ens debuterade, och de två säsongerna filmades i huvudsak rygg mot rygg med en kort paus. Fantastiska nyheter, särskilt med tanke på hur säsong 2 slutar ...

När kommer Locke & Key Säsong 3 har premiär på Netflix?

Detta är vi mindre säkra på. Inget officiellt premiärdatum har tillkännages ännu, även om vi tittar på de tidigare produktionsmönstren till släppdatum, kan vi säkert spekulera. Locke & Key Säsong 1 avslutade inspelningen i Toronto den 5 juli 2019 och den första säsongen släpptes den 7 februari 2020, ungefär sju månader senare. Säsong 2 avslutades med inspelningen den 16 april 2021 och släpptes idag, den 22 oktober. Det är ett mellanrum på sex månader, fyi. När säsong 3 avslutade huvudfotograferingen runt den 17 september, skulle ett mellanrum på sex eller sju månader innebära Locke & Key Säsong 3 har premiär i mars eller senast april 2022.Kommer Netflix att vilja lägga ett längre gap mellan säsong 2 och säsong 3? Kanske kanske inte. Det här är inte exakt samma sak som streamerns del 1 och del 2-format av delade säsonger som ofta ser två delar av samma säsong debut samma år (se Money Heist som ett exempel); det är två olika årstider. Så det är möjligt att säsong 3 kan debutera ännu senare, antingen på sommaren eller till och med så sent som i oktober 2022.

vilken tid kommer CMA ikväll

Men tummarna för det är tidigare, för vi måste gå tillbaka till Matheson ASAP.Vad kommer att hända i Locke & Key Säsong 3, baserad på böckerna?

Ähhh... Ingen aning. Det helt vilda med säsongerna 1 och 2 är att de i princip flög igenom nästan hela handlingen i alla sex samlingar av grafiska romaner av Joe Hill och Gabriel Rodriguez. Det finns mycket annat material som kommer att samlas nästa år i en samling som heter Den gyllene åldern , men de utspelar sig tidigare i Keyhouses historia och inkluderar inte (för det mesta) samma karaktärer. Det finns också några nummer och händelser här och där i de första sex volymerna som inte har berörts.

Det finns också en handling som Hill och Rodriguez har retat länge (och planerar preliminärt att börja arbeta nästa år) som heter World War Key , som borde ta tillbaka några av de moderna Lockes. Så kan säsong 3 vara baserad på opublicerad Locke & Key material, a la de sista säsongerna av Game of Thrones ? När RFCB frågade co-showrunner Meredith Averill specifikt om detta, förklarade hon det Locke & Key säsong 3 drar på ingen av det som nyss nämndes.

Det är helt original, förklarade Averill, utan att utveckla ytterligare.

Vi är i princip i okända vatten när det gäller Locke & Key Säsong 3. Det är spännande och nervkittlande!

Vem är i rollistan Locke & Key Säsong 3?

Utan att gå in för mycket på spoilers borde hela huvudrollen vara tillbaka för säsong 3, inklusive Darby Stanchfield som Nina Locke, Emilia Jones som Kinsey Locke, Jackson Robert Scott som Bode Locke, och - spoilers förbi denna punkt — Connor Jessup som Tyler Locke, trots att han lämnade stan i slutet av säsong 2. Som Jessup förklarade för RFCB, tror jag inte när han lämnar i slutet av säsong 2 att hans historia är över. För mig kändes det som ett nytt kapitel, men det kändes inte som en upplösning. Så det finns fortfarande mer för Tyler.

hur man blir blixten

Det finns också en god chans att vi kommer att se stödmedlemmar som Petrice Jones som Scot Cavendish (som också lämnade stan), Aaron Ashmore som Duncan Locke, Asha Bromfield som Zadie och Jesse Camacho som Doug. och ( igen, allvarliga spoilers ) Lucas Caravaggio (Felix Mallard) är vid liv igen i slutet av säsongen, om än som ett eko. Du kan också förvänta dig att Kevin Durand är huvudskurken, som kapten Frederick Gideon; och det är möjligt trots att de dör i en brunn, Hallea Jones och Griffin Gluck kan vara tillbaka i någon form som Eden och Gabe. På frågan sa Averill återigen helt enkelt, håll utkik.

Gluck, under tiden, var cagey, men mer översvallande. Jag ska ge dig en av dessa, sa Gluck och viftade med ögonbrynen. Så se, det här kommer att bli svårt att transkribera, men kanske... Det finns alltid en chans. Vi har magi och filmmagi.

Jones var av samma åsikt och tillade att vi får se. Punkt punkt punkt. Ja.

Alltså ingen bekräftelse, men inte ett förnekande. Hej, Gideon kommer att behöva hantlangare, eller hur?

vem är nästa ungkarl

Kommer det att finnas en Locke & Key Säsong 4?

Oj, nelly! Med tanke på att säsong 2 precis har debuterat, och säsong 3 är många månader bort, har vi ingen specifik uppfattning om en säsong 4, eller om säsong 3 kommer att vara den sista säsongen a la andra Netflix sci-fi/fantasy-program som Vilse i rymden . Vi måste bara hålla den... Låst... Här för alla nyheter.

Var man kan titta Locke & Key