Var kan man se 'Frosty the Snowman' 2020

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Snögubben Frosty firade precis sitt 50-årsjubileum förra året - och filmen är fortfarande en klassiker. Den ursprungliga jingeln berättar historien om Frosty, en otrevlig snögubbe som blir vän med några barn, och julspecialen ger den liv. Så ta på dig vantar och stickad mössa och titta lite Snögubben Frosty det här året!Frostig har sänts på CBS en hel del, men filmen hoppar till en ny kanal. Du vill inte missa det. När kommer Frostig vara på TV? Finns det att hyra eller köpa? Här är allt du behöver veta om att titta på Snögubben Frosty det här året:är vi baserad på en sann historia

Vilken kanal är Snögubben Frosty på?

Efter över 30 år på CBS migrerar Rankin / Bass-klassikern över till Freeforms kanal. De nådde rättigheterna till klassikern att visa den i deras 25-dagars-julprogram. Gå vidare till Freeform!

När är Frostig på TV 2020? När är Snögubben Frosty på?

Snögubben Frosty hade en premiär på CBS, och alla framtida visningar kommer att finnas på Freeform. Nästa föreställning är denna lördag 19 december kl 16:55 ET / 15 55 CT. Ledande fram till den stora juldagen kommer Freeform att sända den en handfull andra gånger.

Snögubben Frosty kommer att sändas på Freeform följande datum:  • Lördag 19 december kl 17:30 ET / 15 55 CT
  • Söndag 20 december kl 16:00 ET / 14: 25 CT
  • Torsdag 24 december kl 20:15 ET / 19:15 CT
  • Fredag ​​25 december kl. 16:30 ET / 15:30 ET

Du kan bläddra i resten av Freeforms 25-dagars julprogram här , men kontrollera kabelkanalen i dina lokala listor.

Hur kan jag hitta en Freeform live stream? Hur man liveströmmer Snögubben Frosty :

Om du har en kabelleverantör kan du livestreama Snögubben FrostyFreeform med din kabelinloggning .gratis cowboys livestream

Du kan också logga in på Freeform via prenumerationer på YouTube TV, Hulu med Live TV, fuboTV, DIRECTV NU eller PlayStation Vue. Dessa plattformar kommer också att ha en direktsändning av Freeform-kanalen.

Var kan jag titta Snögubben Frosty ? Var kan jag strömma Snögubben Frosty ?

Söker hyra Frostig att titta på vid en annan tid? Inga bekymmer, det är tillgängligt att strömma någon annanstans - och det är till salu! Du kan köpa Snögubben FrostyVUDU för $ 4,99. Titta på det när du vill, i år och nästa år.

Var man kan titta Snögubben Frosty