YouTube TV erbjuder 30 USD rabatt för de första tre månaderna till nya prenumeranter

Vilken Film Ska Jag Se?
 
Drivs av Reelgood

Att klippa sladden till förmån för streamingtjänster är enklare än någonsin, och YouTube TV sockrar affären om att få de kanaler du älskar att titta på samtidigt som du sparar lite pengar. Just nu, YouTube TV minskar per månad i tre månader, så du kan spara totalt. Tänk på att detta också är efter två veckors gratis provperiod för deras tjänster, så det är som att få nästan fyra månaders täckning till ett djupt rabatterat pris.nästa säsong av Southpark

YouTube TV kommer med en uppsjö av kanaler, inklusive Fox, CNN och MTV. Dessutom kommer den med Comedy Central så att du kan ta del av det senaste South Park Avsnitt medan de sänds, eller DVR det för att fånga Cartmans senaste upptåg senare. Om du har flera TV-apparater får du tre strömmar och sex konton så att du kan separera föräldrakonton och dina barns så att de fortfarande kan njuta av Nickelodeons innehåll.Ännu bättre, om det finns en show som du vill ha men som inte har tillgång till ännu, som Animal Planet, Adult Swim eller Paramount Network, kan du också komma ikapp det genom att lägga till kanaler för att tillgodose dina behov. Alternativt, om du vill lägga till innehåll som Följd eller Den underbara fru Maisel , kan du lägga till HBO Max och Amazon Prime Video mot en extra avgift.Och om du är en sportfantast så är du det verkligen med tur: YouTube TV är också värd för NFL Network, MLB Network och NBA TV, bland en mängd andra sportrelaterade kanaler. Så oavsett om du vill komma ikapp med det senaste Mets-spelet, eller vill se Bears ta sig an Packers, kan du se dem live eller spela upp dem för en senare visning.

Så här får du YouTube TV-erbjudandet

Gå över till YouTube TV att göra anspråk på denna affär. Som en påminnelse får du de första tre månaderna för ,99/månad, eller rabatt på det ursprungliga priset, efter en två veckors gratis provperiod. När det är över måste du betala ,99/månad för grundpaketet, plus de extra tillägg du föredrar.