Madeleine McCanns försvinnande på Netflix: Ny misstänkt identifierad

Vilken Film Ska Jag Se?
 

13 år efter Madeleine McCanns försvinnande har myndigheterna identifierat en ny främsta misstänkt när det gäller den försvunna brittiska flickan. Den här veckan tillkännagav brittiska polisen att en tysk man, som för närvarande sitter i fängelse för en anknytning till sexuella brott, utreds som en ny misstänkt i Madeleine McCanns fall. Enligt BBC , Scotland Yard tror att den 43-åriga tyska medborgaren färdades runt i Portugal när McCann försvann 2007.Försvinnandet av Madeleine McCann, en ung brittisk tjej som semestrar i Portugal med sin familj, gjorde rubriker vid den tiden och har fortsatt att fängsla brottslösare under åren sedan. År 2019 släppte regissören Chris Smith en Madeleine McCanns försvinnande Netflix dokumentär som intervjuade mediemedlemmar och lokal polis i uppdrag att utreda barnets mystiska försvinnande.vilken tid är det cma awards ikväll

Gör det Madeleine McCanns försvinnande Netflix docuseries introducerar den nya tyska misstänkta? Vad kan tittarna lära av Netflix Madeleine McCann-dokumentär? Läs vidare för att ta reda på det.VAD ÄR FÖRVINNANDE AV MADELEINE MCCANN NETFLIX-DOKUSERIER?

Förra året släppte Netflix en åtta delar dokumentär som undersökte försvinnandet av Madeleine McCann, en treårig brittisk flicka som försvann på en portugisisk utväg den 3 maj 2007. Madeleines föräldrar, Kate och Gerry McCann, åt middag på en närliggande tapasbar ungefär 100 meter bort, men när de återvände hade deras dotter försvunnit för att aldrig ses igen.

Madeleine McCanns försvinnande ger kontext för den unga flickans försvinnande och utforskar mediefrågor och polisutredning kring ärendet. Mycket av dokumentärerna fokuserar på Kate och Gerry, som ursprungligen uppstod som misstänkta innan de rensades, men de deltog inte direkt i projektet.VEM ÄR CHRISTOPHER BRUECKNER, DEN NYA MISSTÄLLNINGEN I MADELEINE MCCANN'S FALL?

Den här veckan identifierade utredarna en 43-årig tysk medborgare som huvudmisstänkt i Madeleine McCanns försvinnande. Polisen släppte inte mannens namn, men enligt New York Post , Tyska tidningen Der Spiegel överträffade sin identitet som Christopher Brueckner. Myndigheterna tror att Brueckner färdades genom området Praia de Luz, Portugal i en husbil vid den tidpunkt då McCann försvann. Posten rapporterar att han ringde en timme innan den unga flickan försvann, och dagen därpå överfördes hans andra fordon till någon annans namn.rösten kvällens avsnitt

Brueckner, en dömd sexöverträdare och narkotikahandel, avtjänar för närvarande sju års straff för våldtäkt av en 72-årig amerikansk turist.

NAMNAR MADELEINE MCCANN NETFLIX-SERIEN DEN NYA TYSKA MISSTÄNKET?

Inte uttryckligen, nej. Netflix dokumentation identifierar inte en tysk misstänkt - brittisk och tysk polis sa att de fick veta viktig information om Brueckner efter att ha vädjat till allmänheten för 10-årsjubileet för Madeleine McCanns försvinnande - men det antyder att den misstänkta kan vara någon som inte ursprungligen identifierades av myndigheterna. I det avseendet var det korrekt.

VAR ÄR MADELEINE MCCANNS FÖRÄLDRAR NU? VAD DU VET OM KATE OCH GERRY MCCANN

13 år efter hennes försvinnande har Kate och Gerry McCann inte slutat leta efter sin dotter, som skulle ha fyllt 17 år den 12 maj. Kort efter att den tyska mannen identifierades som misstänkt, tackade McCanns polisen och berättade för BBC: Allt vi har någonsin velat är att hitta henne.

Var man kan strömma Madeleine McCanns försvinnande