Möt Crash Landing On You Skådespelare Hyun Bin och Son Ye-Jin

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Crash Landing on You har en beroendeframkallande plot, en svimningsfull romantik och några fantastiska scener, men den har också några riktigt fängslande huvudaktörer. Det koreanska drama, som har varit en hit på Netflix sedan det först premiär 2019, skådespelar Hyun Bin och Son Ye-jin som ett par från Nord- och Sydkorea som befinner sig förälskade under oväntade omständigheter.När den sydkoreanska modedesignern Yoon Se-ri (Son Ye-jin) landar på andra sidan DMZ efter att en skärmflygning gått fel, upptäcktes hon av kapten Ri Jung-hyuk (Hyun Bin). De två börjar en vänskap som förvandlas till en romantik, och allt spelar över Crash Landing on You S 16 avsnitt.vad är måndagskvällens fotbollsmatch ikväll

Det är lätt att bli kär i Crash Landing on You Huvudpersoner, men hur är det med skådespelarna som spelar dem? Vem är Hyun Bin och Son Ye-jin? Här är allt du behöver veta om Crash Landing on You skådespelare:CRASH LANDING PÅ DIG AKTÖRER: VEM ÄR HYUN BIN OCH SON YE-JIN?

Hyun Bin och Son Ye-Jin kostar Crash Landing on You som ett osannolikt par som finner kärlek av misstag. Från skärmen är de båda arbetande skådespelare från Sydkorea. Hyun, en 38-åring som är känd för sina roller i Förhandlingarna , Hemlig trädgård, och Världen som de lever i , kommer ursprungligen från Jamsilbon-dong, Seoul, Sydkorea. Han har vunnit flera Baek Sang Art Awards för sina roller och har nominerats till både de årliga Soompi Awards och SBS Drama Awards. Du kan följa Hyun på Instagram på @hyunbin_actor .

Hyun's Crash Landing on You costar Son är en 39-årig skådespelare som ursprungligen kommer från Sang-dong, Daegu, Sydkorea. Son är känd för sina roller i Ett ögonblick att komma ihåg , Sanningen under , Den sista prinsessan , Min fru blev gift och mer, och precis som Hyun har hon fått många utmärkelser för sitt arbete. Under åren har Son vunnit utmärkelser från Asia-Pacific Film Festival, Baek Sang Art Awards, Blue Dragon Awards, Korean Association of Film Critics Awards och mer. Följ Son på Instagram på @yejinhand .ÄR HYUN BIN OCH SON YE-JIN DATING?

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Hyun Bin (현빈) (@hyunbin_actor)jennifer aniston morgonshowen

Ja, de romantiska lederna till Crash Landing on You är faktiskt tillsammans i verkliga livet också. Son och Hyun bekräftade sitt förhållande i början av det nya året, med deras byråer som formellt tillkännagav nyheterna, per Mashable . Skådespelarna Hyun Bin och Son Ye Jin träffades genom sina projekt, och efter dramatiskt slut utvecklades deras positiva känslor gentemot varandra till ett romantiskt förhållande, meddelade Hyuns byrå. Vi ber dig se varmt på deras förhållande och heja på dem i framtiden.

Son delade också de glada nyheterna på sina egna sociala medier och lade upp en bild av en bukett blommor för att ringa det nya året. Det nya året var ljust. Varför är jag så generad över att stå framför dig med min personliga historia, inte arbeta för första gången, hon delad med sina anhängare. Hmm ... öh ... Jag vet inte vad jag ska säga, men jag tror att jag borde säga något till dig. Det är för besvärligt och konstigt .. ^^; Jag är inte säker på vad jag ska säga, men jag tänkte att jag åtminstone skulle säga något till er alla .. Det känns väldigt besvärligt och konstigt .. ^^; Jag är tacksam för att ha kunnat träffa en bra människa, och jag kommer att arbeta hårt för att sköta [förhållandet] med omsorg ...

KRAFTLANDNING PÅ DIG VEM ÄR ANDRA STJÄRNOR I K-DRAMA?

Tillsammans med leder Hyun Bin och Son Ye-jin, Crash Landing on You har också Seo Ji-hye och Kim Jung-hyun, Yang Kyung-Won, Yoo Su-Bin, Lee Sin-Young, Tang Joon-Sang, Jun Gook-hwan, Jung Ae-ri, Nam Kyung-eup, Bang Eun -jin, Choi Dae-hoon och fler stjärnor.

Ström Crash Landing on You på Netflix