'För varmt att hantera' Netflix-recension: Streama den eller hoppa över den?

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Netflix förnyar 'Too Hot to Handle' för säsonger 2 och 3

Avskedsskott: Ett skott av Lana, den amorala integritetsinbrytaren. Om hon hade ett ansikte skulle hon smira.Sleeper Star: Cutaway-etablerande skott har ofta spridda och slappa leguaner, som (Attenborough-röst) lever i fuktiga klimat och engagerar sig i aktivt socialt beteende under parningssäsongen. Hanar är kända för att böja på huvudet, blåsa upp sina käkar och till och med byta färg under fängelse; de skyddar ibland sina honor efter sampulering och bekämpar sin genetiska konkurrens. Leguaner är verkligen mer komplexa varelser än de verkar!Mest Pilot-y Line: En av berättarnas otaliga ordlekar: Dessa killar är skruvade - bara inte som de vill vara!

meghan mccain och utsikten

Vårt samtal: SKIPPA DET. För het att hantera är hemskt, några av de tråkigaste drakarna som alla däckar, sa han och undrade om han i hemlighet kanske kunde titta på det ändå bara för att se dessa dunderheads (som förmodligen inte är lika dunderheaded i verkliga livet, och förmodligen bara spela dunderheads på TV) lida. Men de av er där ute som tycker om flyktigt skräp som detta kanske uppskattar det för sina alltför heta nätverks-TV-ögonblick, och möjligen för sitt glittrande leguaninnehåll.

John Serba är en frilansskribent och filmkritiker baserad i Grand Rapids, Michigan. Läs mer om hans arbete på johnserbaatlarge.com eller följ honom på Twitter: @johnserba .Ström För het att hantera på Netflix