Kommer det att finnas en säsong 3 av 'Never Have I Ever' på Netflix?

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Om du redan slukade alla tio avsnitt av säsong 2 Aldrig har jag någonsin (och ärligt talat, vi skyller inte på dig!), du ställer förmodligen en enkel fråga: VAD?! Vänta, okej, två enkla frågor: VAD?! och när fan kommer Aldrig har jag någonsin Säsong 3 finns på Netflix?ok googla vem som spelar torsdagskvällsfotboll

Utan att hamna i spoilerterritorium behöver vi mer av kärlekstriangeln mellan Devi (Maitreyi Ramakrishnan), Paxton (Darren Barnet) och Ben (Jaren Lewison) . Om du letar efter en ny show att streama medan du väntar rekommenderar vi starkt Allt kommer att bli bra , Mighty Ducks: Game Changers , På mitt block , och Disney+ Höjdare .Här är allt vi vet om en potentiell säsong 3 av Aldrig har jag någonsin .

HAR ALDRIG HAR JAG NÅGONSIN BLI FÖRNYAD FÖR SÄSONG 3?

*** UPPDATERING (8/19/21): ja! Netflix har officiellt förnyat Aldrig har jag Eve r för en tredje säsong! ***

Nej. Serien har inte officiellt förnyats, men det är helt normalt med tanke på att den nya säsongen debuterade först den 15 juli 2021.KOMMER DET A ALDRIG HAR JAG NÅGONSIN SÄSONG 3 PÅ NETFLIX?

Vi är övertygade om att det kommer en tredje säsong av Aldrig har jag någonsin . Återigen, ingenting har officiellt bekräftats, men komedin som kommer till åldern fortsätter att vara en av Netflix mest populära program. Serien är älskad av både fans och kritiker och, utan att hamna i spoilerterritorium, bäddar säsong 2-finalen perfekt för en tredje säsong.

Så när kan vi förvänta oss ett tillkännagivande om showens framtid? Serien debuterade ursprungligen den 27 april 2020 och förnyades officiellt av Netflix den 1 juli 2020. Vi borde höra mer information om en potentiell tredje säsong i augusti eller september 2021.Foto: Netflix

NÄR KOMMER ALDRIG HAR JAG NÅGONSIN SÄSONG 3 VARA PÅ NETFLIX?

Vi har inget officiellt släppdatum, men baserat på den senaste historien har vi en ganska bra uppfattning om när showen kan komma tillbaka.

  • Aldrig har jag någonsin Premiär för säsong 1: 27 april 2020
  • Aldrig har jag någonsin Premiär för säsong 2: 15 juli 2021

Baserat på tidigare releasedatum förväntar vi oss Aldrig har jag någonsin Säsong 3 har premiär i mitten av 2022, kanske sen vår eller försommar? Vi kommer att uppdatera den här historien när ny information blir tillgänglig.

Ström Aldrig har jag någonsin på Netflix