Constance Nunes, Mark Towle och Gotham Garage: Here's The Scoop on the Cast of Netflix's Car Masters

Vilken Film Ska Jag Se?
 

Netflix ackumulerar ganska samlingen av högoktana realityshows. Tidigare i år, Snabbaste bilen tävlade på streameren, och förra veckan, Car Masters: Rust to Riches hade premiär. För oinitierade följer serien besättningen från Gotham Garage när de granskar en mängd olika bilar och lastbilar i hopp om att förvandla $ 1000 till över $ 100.000. I avsnitt 1 förvandlade besättningen en rattig Ford Thunderbird från 1964 som de köpte för 1 000 dollar till en Chevy Fleetside-pickup värderad till uppskattningsvis 45 000 dollar.Med en rad eklektiska bilar och en livlig ragtag-grupp av skickliga motorentusiaster åtta avsnitt strömmar för närvarande på Netflix . Om du redan har strömmat säsong 1 och vill lära dig mer om Constance Nunes, Mark Towle och resten av gänget från Gotham Garage, är vi här för att hjälpa dig.Här är scoop på casten från Netflix Bilmästare .se insecure avsnitt 5

VAD ÄR HANDLINGEN MED KONSTANSNUNIER (ELLER ÄR DET KONSTANS NUNEZ)?

Vi har sett det felstavat på några få ställen. Det är Constance Nicholas .

Född och uppvuxen i Los Angeles förorter, är Nunes inte bara en av stjärnorna i Bilmästare , men hon är också en modell som har gjort tryckarbete för Wrangler, Jockey och JLUXLABEL. Med över 10 års erfarenhet inom fordonsindustrin har Nunes arbetat för BMW, Audi, Acura och Ford i serviceavdelningen och som eftermarknadsdirektör. Hon arbetar för närvarande med VP Racing Fuels, Nitto Tires, Audi och 4 Wheel Parts som produktspecialist.Tillsammans med Gotham Garage arbetar hon också med en mängd specialaffärer runt södra Kalifornien, inklusive CARS Etc och Charlies Corvettes and Classics. Under en senaste intervjun med Maxim , Beskrev Nunes sitt perfekta datum.

hulu 99 cent 2019

Mitt perfekta datum skulle se en dragracing eller monster truck rally, sa hon. Jag gillar den typen av grejer. Något högt och roligt och följ sedan upp det med In-N-Out och öl i sängen på en lastbil som bara hänger.Även relevant: Nunes äger en Ford Mustang från 1964.5 .

ÄR KONSTANSNUNIER PÅ INSTAGRAM?

Japp. Du kan hålla dig uppdaterad om Bilmästare stjärna genom att följa henne på Instagram.

Visa det här inlägget på Instagram

Korsar mållinjen i helgen. Vilka är dina planeringsplaner på söndag? #constancenunes @vpracingfuels #carsbyconstance

Ett inlägg som delas av Constance Nunes (@constance_nunes) den 16 september 2018 kl 09:05 PDT

är djungelkryssningen på disney plus

VAD OM GOTHAM GARAGE ÄGARMÄRKETÅR?

Som alla som har sett till och med ett enda avsnitt av Bilmästare är väl medveten, Mark Towle är en man som kan bygga vad som helst. Född 1962, Towle brukade dumpa dyk som barn , ta trasiga prylar och leksaker och bygga om dem till svalare leksaker. Innan han startade Gotham tillbringade Towle ett antal år i underhållningsindustrin och byggde rekvisita för filmstudior.

Aldrig någon som sätter gränser för sitt hantverk, Towle är inte bara specialiserad på bil makeovers, utan han har också byggt specialbåtar, motorcyklar och till och med en helikopter. Det finns inte massor av information om Towle tillgänglig online, men det kan du läs mer om honom från Gotham Garages webbplats .

VAD OM GOTHAM GARAGE?

Om du kan drömma om det kan Gotham Garage bygga det. Tillgänglig för specialtillverkning, svetsning och allmän anpassning kan du följa med (eller till och med kontakta) garaget på Facebook eller butikens personliga webbplats .

Ström Bilmästare på Netflix