Hur man gör en Matcha Green Tea Latte

Ta reda på hur man gör en mysig grönt te latte med matchapulver och mandel- eller kokosmjölk. Hemgjord matcha latte är så lätt att göra och ett hälsosamt alternativ till kaffe. Detta matcha latte-recept är naturligt veganskt.

Recept på sockerfri lemonad

Ta reda på hur du gör hälsosam hemlagad lemonad med detta enkla recept! Denna uppfriskande ekologiska hemgjorda lemonad är sockerfri och gjord med färsk citronsaft och stevia.

Gurkmeja Tea Golden Milk med Chai Kryddor

Hur man gör en läcker och helande koffeinfri vegansk gurkmeja te latte, eller golden milk latte.

Hur man gör Iced Tea and Tea Sandwich Toasts

Ta reda på hur du gör det enklaste kallbryggda isteet med mynta, plus dessa vackra tesmörgåsrostat bröd! Från avokadotoast till gurka och vattenkrasse, det här är fancy toastidéer som är otroligt läckra. Brygg en kanna av detta enkla iste och förvara det i kylen för en eftermiddagsdryck.

Choklad mandelmjölk recept

Denna nyttiga hemgjorda chokladmandelmjölk är lätt att göra och kräver bara några enkla ingredienser. Den är fri från raffinerade sötningsmedel och är godkänd för vegan, paleo och hel-30. Det gick inte att göra mandelmjölk hemma

Hur man gör äppelcider

Ta reda på hur du gör kryddad äppelcider från grunden med det här enkla receptet. Värm din hemgjorda äppelcider i långsamkokaren eller på spisen.

Hur man gör Horchata

Ta reda på hur du gör krämig autentisk horchata, eller agua de horchata, hemma med detta enkla mixerrecept! Denna hemlagade horchata smakar precis som drycken på dina mexikanska favoritrestauranger, men har inget raffinerat socker, och är mjölkfri och vegansk. Allt du behöver är ris, mandelmjölk, kanel och lönnsirap!

Golden Pumpkin Spice Latte

Ta reda på hur du gör en bättre pumpa krydda latte hemma med detta enkla hälsosamma veganska recept! Gjord med gurkmeja golden milk, espresso och mandelmjölk!

Äppelcidervinägerdrink

Ta reda på hur du gör en god äppelcidervinägerdrink med det här enkla receptet! Detta recept på äppelcidervinäger (acv) är perfekt för viktminskning och detox.

Vegansk äggnog

Vegansk äggnöt gjord på mandel- och kokosmjölk och sötad med dadlar. Denna mejerifria, äggfria, hälsosamma veganska äggnog är den bästa semesterdrycken!

Lemonad för blodapelsin

Detta enkla, hälsosamma recept på blodapelsinlimonad är naturligt sötad med stevia eller honung. Det är den perfekta uppfriskande alkoholfria drycken.

Detox vatten

Hur man gör detoxvattenrecept för viktminskning, platt mage, klar hud! Detox-drycker är infunderade med frukt som citron, gurka och jordgubbar.

Lavendel lemonad

Hur man gör lavendel lemonad med färsk eller torkad lavendel och färsk citronsaft. Lavendel lemonad är en uppfriskande och vacker alkoholfri dryck.

Detox te

Det bästa receptet för hälsosamt leverdetox-te gjort med maskrosrot och ingefära. Detta te är som ett hemgjort yogi-detox-te. Lär dig om fördelarna med detox-te.

Varmt te av äppelcidervinäger

Ett utsökt varmt äppelcidervinäger-te-recept som smakar som varm äppelcider. Detox-drycker med äppelcidervinäger gjorda med Braggs ACV.

Moscow Mule Mocktail recept

Virgin Moscow Mules är det bästa enkla, välsmakande och hälsosamma mocktailreceptet. Alkoholfria drycker med Reeds ingefärsöl och lime är en enkel mocktail.

Enkelt recept på jordgubbslemonad

Detta enkla hemlagade recept på rosa jordgubbslimonad är gjort i mixern och lätt sötad med honung, agave eller socker.

Äppelcidervinägershots (recept och fördelar)

Njut av en äppelcidervinägershot om dagen med dessa två enkla och SMÄCKLIGA recept! Ett recept från ethans äppelcidervinägershot gjort med Braggs ACV.

Tranbärsjuice Detox Vatten

Ett uppfriskande recept för detoxdrink för tranbärsjuice gjort med äppelcidervinäger (ACV), osötad tranbärsjuice och vatten.

Grapefruktläsk

Detta färska grapefruktläskrecept är lätt att göra och gör en välsmakande mocktail på egen hand, eller kan göras till en Paloma eller annan cocktail.